En iværksætterdrøm blev til virkelighed

Nu med eget klinik lokale, et nyt stort skridt på iværksætter vejen

Det føles helt fantastisk at være min egen chef på deltid

Jeg har ikke blogget meget på Rosetid, tiden er simpelthen løbet af med mig.

Normalt ville jeg lave en siden sidst opdatering og på den måde opdateret jer med stort og småt.

Det dur ikke denne gang. Det jeg vil dele er nemlig så stort, at jeg bliver nødt til at bruge et helt indlæg.

Drøm giver til virkelighed med BodyBliss uddannelse

Jeg har skrevet om det flere gange herinde. Nemlig min helt store drøm, om at få min egen klinik, hvor jeg på sigt kan leve af min kostvejledning.

Maj måned var vild, jeg blev nemlig færdig med min BodyBliss uddannelse. En uddannelse som har været en skøn og personligt udviklende uddannelse. Jeg har virkelig lært meget om mig selv.

Men det som det her indlæg skal handle om, er at jeg også blev den lykkelige ejer af et klinik lokale ♠

Det gør mig så glad, stolt og forventningsfuld, at jeg næsten ikke kan sidde stille mens jeg skriver dette indlæg.

Lokalet er beliggende i Skærbæk Kursus og Fritidscenter.

Maj måned var en stor blanding af at blive færdig med uddannelsen, indrette lokalet og ikke mindst finde ud af, hvordan lokalet skulle blive det jeg gerne ville have det til at blive.

For den begrænsede pose penge jeg havde til rådighed.

Ikke bare sådan rent fysisk med de ting jeg indrettede med, men hvordan jeg fik selve forretningsidéen formidlet ud i rummet.

Hverdagsbalance, min praksis, BodyBliss behandler, Kostvejleder, selvkærlighedsguide

Man kan vist godt sige, at jeg har tænkt på min lille business hvert eneste minut. Selv i søvne arbejdede jeg med enten indretning, blogindlæg eller PR.

For selvom drømmen har været der i flere år. Så skete alting meget hurtigt.

Jeg har taget virkelig mange beslutninger, samtidig med, at jeg også har skulle give mine kunder en ordentlig oplevelse.

Specielt PR arbejdet kræver altså virkelig at jeg holder tungen lige i munden. Det er sjovt, udfordrende, svært, frustrerende

Men ved i hvad?

Det er også helt fantastisk.

Min praksis

Foruden at sælge kostvejledning og BodyBliss behandlinger sælger jeg også de lækre håndlavede og økologiske spaprodukter fra Vølve.

Produkterne passer perfekt ind i min business ydermere elsker jeg selv idéen bag Vølve og de skønne produkter.

Billederne er taget netop til PR og jeg elsker, at man tydeligt kan se, at jeg befinder mig som en fisk i vandet ♥

Kærligst Rikke

12 Replies to “En iværksætterdrøm blev til virkelighed”

 1. STORT tillykke med det hele Rikke – åh, hvor må det være fedt for dig 😉 og fantastisk at du så forhandler Vølve – jeg er kæmpe fan jo!
  Kh. Birgitte

  1. Tusind tak kære Birgitte. Det er SÅ fedt, at jeg ikke kan beskrive det 🙂 det er jo nærmest din fortjeneste at jeg fik øje på Vølve, for det var dig der introducerede mig for produkterne, siden har jeg holdt øje og tænkt at det vil jeg forhandle, når rette tid og sted kommer, og det er så nu. Mener det var i 2015 du introducerede mig via en forespørgsel på enten IG eller her. Så tak for det 😉
   kærligst Rikke

 2. Stort og varmt tillykke herfra. Hvor er det dejligt at din drøm blev til virkelighed. Alt mulig held og lykke herfra. Kram D

 3. Stort tillykke med at få opfyldt din drøm: Det skinner tydeligt igennem både billeder og tekst at du brænder for det!

  1. Kære Malene, tusind tak skal du have. Det glæder mig meget, at du kan se på billeder og tekst at jeg brænder for det. Præcis den oplevelse går jeg efter at give hver eneste kunde jeg har med at gøre. Det er virkelig en fantastisk følelse at gøre en forskel både for de der træder ind i min klinik, men også for mig selv i på samme tid.
   Kærligst Rikke

  1. Kære Katrine. Tak skal du have. Det har været og er hårdt arbejde at udleve drømmen, men det er det hele værd, og endnu bedre end jeg havde turde håbe på.
   Kærligst Rikke

 4. Hej Rikke. Jeg er sikker på, jeg har kommenteret på dette, måske finder du den i spam 🙂 men igen Tillykke! det ser skønt ud og ja du ligner en på rette sted 🙂
  KH Lisbet

  1. Kære Lisbet, så fandt jeg dig sammen med spam kommentarerne. Virkelig irriterende at du ryger ind sammen med dem 🙁 håber jeg nu har forhindret det sker igen. Tak skal du have og JA jeg er så meget på rette sted i den klinik, glad for du kan se det.
   kærligst RIkke

 5. Hvor lyder det bare spændende – FEDT, du følger din drøm. Jeg ville også så gerne blive selvstændig, men har ikke rigtig noget jeg bare kan springe ud i. Jeg vil glæde mig til at følge med i fremtiden, håber du får lidt tid til at fortælle her om hvordan det går. Ønsker dig al held og lykke med din klinik!! Knus

  1. Kære Malin. Tusind tak skal du have. For bare 2 år siden havde jeg heller ikke noget jeg følte jeg kunne springe ud i. Men en masse idéer, ambitioner, hårdt arbejde og alle drømmene har virkelig gjort det.
   Så har du en idé som bliver ved med at dukke op, så vil jeg kraftigt opfordre dig til at undersøge dine muligheder.
   Jeg skal nok skrive indlæg om hvordan det går, men du kan også følge mig på facebook er klinikkens blog, du finder det ved at søge på hverdagsbalance.
   Kærligst Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.