en længe ventet weekend med tøffetid og bogudsalg

Det er fredag – jeg fristes til at sige JUBIIIIIII.

Ugen har nemlig været lang. Selvom den har været fyldt med gode ting, som en 3-års fødselsdag ved et skønt fødselsdagsbarn og hans dejlige forældre, så har Michael igen, været på kursus i Ballerup med overnatning (for 4. gang denne måned) Det efterlader jo hjemmefronten 100% til mig i det tidsrum, og oven i nyt arbejde og alle de ting, der er at forholde sig til kvag det. Så har jeg kunnet mærke en hvis træthed i denne uge.

Heldigvis er Michaels kursus runde overstået for denne gang, så fra på mandag, skal vi, for alvor i gang med at skabe os den hverdag, vi ønskede os i hele 2015.

Men nu går vi mod en rolig weekend, som ikke kommer til at indeholde andet end tøffetid. Altså ren og skær hyggetid, hvor store og små, både sammen og hver for sig, bare laver det vi lige har lyst til, selvfølgelig iklædt det mest afslappende tøj der findes. Nemlig nattøj 😉

Må indrømme, jeg har set frem til denne weekend siden den 4. januar 😀

Da jeg fik fri i dag, skulle jeg købe en fødselsdagsgave og slog et smut forbi Bog & Idé. Hvor var der mange lækre bøger på tilbud, desværre var min tid begrænset 🙁 så jeg nåede slet ikke, at røre ved alle de bøger, jeg havde lyst til – okay det lød nørdet 😀

Fandt en lille sag af Kathrine Lilleør, som jeg ikke kunne få mig selv til at returnere på udsalgsbordet igen. Har tidligere læst en bog af hende, og hun rammer altså virkelig noget i mig.

Derfor kunne den lille bog sagtens blive en af weekendens tøffeprojekter, hvem ved ? 🙂

Ved du hvad din weekend skal indeholde? Uanset hvad, ønsker jeg dig en virkelig dejlig weekend.

Lilleør! 50 meninger til tiden

2 Replies to “en længe ventet weekend med tøffetid og bogudsalg”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.