en lille bid af Rhodos

For 2  år siden lavede “vi” en pavillon til haven, forstået på den måde, at jeg havde en idé som jeg forsøgte, at skitse ned på papir, så Michael kunne opføre den 😉 det er vist en meget typisk situation, det er i hvert fald ikke hverken første eller sidste gang det har fundet sted herhjemme.

klatrerose ved pavillonen

Idéen opstod, da vi for år tilbage var på ferie, på Rhodos, jeg faldt fuldstændig for det græske – og ville ønske den stod på årlige rejser til Grækenland.

Selvfølgelig, så vi alle de ting man som turist bør se, og der er mange dejlige steder, men et sted gik jeg i knæ over. Nemlig Rhodos gamle bydel, som helt og aldeles betog mig med dens udtryk. Både det historiske vingesus, men bestemt også gaderne hvor vinranker voksede henover gaderne som et loft, fik mig i knæ. Siden har mange idéer rumlet rundt i hovedet på mig, for at skabe en lille bid af Rhodos i haven.

glimt til himlen fra pavilonen

Jeg er yderst godt tilfreds med resultatet, som jeg synes, er blevet et helt perfekt sted, at søge skygge i sommer solens varme. Men også et henrivende sted at læse, at få et hvil og nyde sommerens lyde lidt på afstand. Efterhånden har vi også mange gange brugt stedet, som udflugtsmål i haven, til at hygge med en is. Det er et virkelig godt samlingssted også når der er gæster 🙂

solvogn i pavilionen

Selvom Danmark ikke er Grækenland, så er jeg tilfreds med min egen lille bid af Grækenland i baghaven.

arkitektenstrøst ved pavillonen

Det er også her, jeg har planer om en daybed, har dog stadig ikke skitserne klar til manden, så selvom jeg i foråret virkelig havde store drømme om en daybed. Så blev det altså ikke i år, dét ønske blev indfriet. Mon ikke den forestående vinter bringer gang i skitserne til en daybed 🙂

 

3 Replies to “en lille bid af Rhodos”

  1. Rigtig flot sted I har fået lavet. Det ser meget hyggeligt og indbydende ud 🙂 kh. Birgitte (som aldrig har været på Rhodos, men nu har jeg helt lyst til det)

    1. Tak Birgitte 🙂 Det er Michael (min helt egen byggemand bob) der har æren for det fine resultat, faktisk er det på en top 3 over ynglingssteder i vores have 🙂 Rhodos er simpelthen så skøn, det må I endelig prøve 🙂 Kh Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.