en mærkelig fredag

Vadehavet er perfekt!

I går var en mærkelig fredag, det var sådan en dag, som var fuld af handling og følelser der skulle mærkes.

Det var ikke dårligt, på nogen måde.

Faktisk mere befriende og afklarende – alligevel slugte dagen bare en masse ressourcer.

Natten har også været lidt mærkelig, både tøsepigen og jeg har sovet uroligt, så føler jeg har været vågen mange gange, heldigvis var det sådan en lørdag uden aftaler. Så vi kunne starte dagen helt i vores eget tempo.

Efter morgenmaden, kørte jeg en tur ud til Vadehavet som ligger 5 min fra hvor vi bor, og gik en lang tur. Det blæste og regnede lige ind i hovedet og det var rent ud sagt koldt.

Men også helt fantastisk at få blæst tankerne i gennem oven på dagen i går.

Himlen var grå og Vadehavet nærmest samme nuance, alligevel er Vadehavet bare perfekt, til mine små oaser hvor tiden kun handler om mig.

På samme tur ser jeg både det milde Vadehav og skov, samt det flade landskab der er i digeområdet. Skal det være mere dramatisk, er Rømø kun 25 minutter væk, og der er det lige pludselig stranden og det dramatiske Vesterhav.

Begge steder er virkelig blevet oaser for mig.

Jeg håber også du har den slags oaser hvor du henter energi, enten alene eller sammen med andre.

Rigtig god lørdag

Rikke

vil du læse flere af mine indlæg

del dine tanker, jeg bliver så glad

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg

6 Tanker

 • SVAR

  Åh, det er også dejligt når naturen er ens oase og så lige rundt om hjørnet. Kh. Birgitte

  • SVAR

   Naturen er virkelig blevet en nødvendighed for min trivsel, elsker mine gå eller cykelture i det åbne element, både med og uden selskab 🙂 Velkommen hjem fra skiferie.
   Kh Rikke

 • SVAR

  Jeg kender det kun alt for godt – og at stå midt ude i intetheden er befriende på en helt bestemt måde. Det er somom man netop der mærker, at det altså ér i naturen vi som mennesker egentlig høre til (;

  – A

  • SVAR

   Enig kære A, samtidig får man lige sat verden i det rette perspektiv. Det sker specielt ved havet, og under årstidernes skiften, der ved man bare, at som mennesker kan vi kun ganske lidt 😉 kh Rikke

 • SVAR

  Det lyder fantastisk! Jeg savner meget at have vandet tæt på i det daglige…

  • SVAR

   Det kan jeg virkelig godt forstå du gør skøreliv, vand er virkelig en oase både at lege i, se på og lytte til. En af mine store drømme er at komme endnu tættere på vand og skov.
   kh Rikke