En ny vej

I sidste uge tog jeg skridtet til en ny vej. Jeg sagde mit job som skolesekretær på 2 skoler op….

Det var virkelig velovervejet og et nødvendigt skridt på vejen. Lige nu ved jeg ikke hvad jeg skal lave fremadrettet eller fra hvornår jeg skal lave det. Alligevel har skridtet gjort mig rigtig godt, selvfølgelig er der nogle økonomiske forpligtelser som skal hænge sammen. Det kommer de til, måske lidt småt, men de hænger sammen.

Jeg har tidligere skrevet indlæg om det, at turde vælge og ikke mindst det at turde vælge fra. Som tiden er gået i min barsel, har vi haft familielivet oppe at vende flere gange, og hver gang er det hele faldet tilbage på TID. Tid til børnene, tid til hverdagen kort sagt tid til, at være i det NU der er.

Det er mit håb, at uanset hvad jeg kommer til at lave og hvornår jeg kommer til at lave det, så skal det være tro mod de idealer vi har om et godt familieliv.

7 Replies to “En ny vej”

    1. Beslutningen er helt sikker rigtig, og det var faktisk ret godt at få det gjort. Så må vi se hvad der sker 🙂 KH Rikke

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.