en omgang mere

Vi tager lige en omgang maveonde med dertil hørende feber og snotnæse igen, for gud ved hvilken gang siden december.

Tøsepigen har siden onsdag været angrebet af forkølelse som er blevet være og være, i går kom feberen til og nu til morgen, vågnede hun med diarre ud over det hele (og jeg mener virkelig ud over det hele ;-)) så jeg vasker sengetøj.

Lige nu sover hun sødt i barnevognen, jeg valgte at tage en stille kop kaffe, skrive et indlæg og se hvad der sker rundt om i blogland. Et land jeg i øvrigt kommer til at holde mere og mere af.

Dagen skulle ellers have været brugt med mødregruppen, jeg ser altid frem til at være sammen med de dejlige damer og deres børn. Så var lidt skuffet i går aftes da jeg godt kunne fornemme at vi måtte melde afbud. Nu håber jeg bare, at vi kan finde en ny dag ret hurtigt.

Weekenden bliver stille og rolig. I dag har Jeppe en legeaftale i eftermiddag. Men når alle mand er samlede starter tøffetiden. Det bliver vist noget med at få et bad, smutte i det bløde tøj, hygge med aftensmaden, se Disney og derefter X-Factor. Det trænger vi vist alle til, efter en lidt streng uge.

4 Replies to “en omgang mere”

    1. Tak skal du have Birgitte, det blev en streng weekend og i går var også streng, men nu er det som om der er en lille bedring at spore. kh Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.