en praktisk fridag midt på ugen

Onsdag er lig med min ugentlige fridag, og det er bare en top lækker dag at holde fri.

Har ellers altid tænkt, at fredag må være den bedste dag, så har man weekend i 3 dage, og det er jo ikke tosset. Men at have fri onsdag betyder arbejde 2 dage, fri 1 dag, arbejde 2 dage.

Malthe min 2. ældste søn har dage han hader, i dette skoleår er det onsdag, sidste år var det tirsdag 😀 Sådan har jeg det ikke, elsker faktisk alle dage, for hvad de nu indeholder.

Mandag har for mig altid været en god dag, en ny start på ugen, nye muligheder og nye oplevelser. Nogen gange også lidt sløv, men så absolut mest på “sæt i gang” måden.

Fredag har altid været fuld af god stemning, lige fra man springer ud af sengen. Weekenden venter forude, på arbejdet synes jeg også der hviler en helt speciel stemning af afslappethed og forventning til de kommende fridage.

Det var lige et mindre sidespring 🙂 mine onsdage har været fuldt bookede, hver uge siden jeg startede på jobet. Så denne onsdag havde jeg egentlig tænkt skulle foregå med lidt forkælelse, så som at læse, lidt hjemmespa, motion og ekstra lækker mad.

Sådan gik det slet ikke… Vi har nemlig haft en mindre vandskade, som har betydet, at et par skabe i vores baggang måtte tømmes for indhold. Ved ikke hvad det betyder i jeres hjem.

Her var det en øjenåbner af den store slags!

En oprydning og ret grov sortering var mere end nødvendig.

Så dagen er gået med at sortere, rydde op og træffe store valg. Som; smid ud? tilbage i skab? på loftet?

Ikke valg jeg nødvendigvis er god til. Det er ikke fordi jeg er en samler, på den anden side synes jeg også det er ret latterligt at smide noget ud, som man (kunne) få brug for igen.

Så det trak godt nok tænder ud, men endte med at få truffet de nødvendige beslutninger, og nu hvor er det hele er godt overstået, og huset igen er ryddet op. Med undtagelse af kontoret som er min akilleshæl. Så er det faktisk en ret skøn følelse.

Så har lavet en lille aftale med mig selv. Skal vist igennem en større oprydning i vores skabe og skuffer – så må vi se hvor hurtigt det går 😉

6 Replies to “en praktisk fridag midt på ugen”

 1. Åh jeg tager også nogle gange sådanne oprydninger. For ikke så længe siden gjorde jeg det på yngstes værelse. 4 poser røg ud/videre til andre. Det føles så godt bagefter. God fornøjelse med det videre arbejde 🙂 kh. Birgitte

  1. 4 poser det var ikke så lidt, hvad sagde yngste poden? Her er det ikke altid vi er helt enige om hvad der skal blive 🙂 Tak skal du have Birgitte, det snegler sig af sted efter en vinterferie med 1 stk. syg datter.
   kærlig hilsen Rikke

    1. Glæder mig til, at enigheden med kyllingerne også indtræffer, i forhold “to-go” eller “to-keep” på værelset 😀
     Kærlig hilsen Rikke

 2. Kender det kun alt for godt, det der med at rydde op og smide ud. Egentligt hylder jeg princippet om at smide ting ud, som jeg ikke har brugt det sidste år, men tænk nu hvis jeg fik brug for det om en uge…?

  1. ha ha ja det er lige præcis sådan et spørgsmål jeg også kan stille mig selv, når oprydningen og sorteringen er på sit højeste. Men oftest er det nu sådan at jeg smider ud/sætter til salg eller forærer væk, hvis ting bare står hengemt 🙂
   Tak for din kommentar.
   Kærlig hilsen
   Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.