En vej gennem corona med kræften

Vi har fundet en vej gennem corona med respekt for kræften. En vej vi alle kan være i. Selvom det ikke nødvendigvis er nemt. Men vejen fungerer, og det er vel sagens kerne.

 

Hvis det her er livet…

Træt er det bedste ord til at beskrive hvordan jeg har det. I søndags var jeg ærlig talt træt af livet, og tænkte, at nu må det snart være nok. Jeg kunne ikke overskue konsekvensen af at have fået corona ind i huset, med Michael og kræften.

Endnu en gang følte jeg mig slået hjem, og det var dybt frustrerende. Ud over jeg var bekymret og opgivende, var jeg også skide sur.

Hvad fanden er det for noget, at der hele tiden dukker nyt lort op, som komplicerer og vanskeliggør hverdagen?

Hvorfor kan vi ikke få et øjebliks ro til at samle os.

Sådanne tanker spøgte i mit hoved og følelserne overmandende mig. 

Så blev det morgen

Som det jo sker hver eneste nat, blev det morgen. Jeg snoozede og snoozede for havde ikke den fjerneste lyst til at stå op.Der var ingen vej uden om. Anton skulle lette blæren og sådan er det jo.

Vi andre måtte i bilen til Kolding og få en hurtigtest, så vi kunne få en status på corona. 1 positiv, så tøsepigen blev isoleret for sig selv, vi andre med fornuftig afstand til Michael.

Ja det er voldsomt at tøsepigen var selv i hendes isolation. Jeg har været hos hende så godt jeg kunne. Onsdag fik hun (heldigvis) selskab af Malthe, som testede positiv onsdag morgen.

Så vores hus er delt i 2, og jeg er den eneste som krydser grænsen. Det er voldsomt, og det er bøvlet, men det er en vej vi får til at fungere. 

Rengøring og tanker

Jeg har gjort rent som aldrig før, i forsøget på at holde corona væk fra Michael. Jeg ved ikke om det lykkes, men jeg håber.

For jeg vil så gerne have, at han kan få kemo behandlingerne til tiden. At han ikke skal bøvle med mere end han allerede gør. 

Men jeg bliver nødt til at slippe ansvaret, for det er alt for tungt, og corona går sin helt egen vej. Præcis som kræften. Hvor gerne jeg end ville, må jeg slippe det.

Og favne det jeg kan styre, nemlig at lave gode stunder midt i det hele. Nyde alt det der er værd at nyde.

Bare nyde.

Det øver jeg mig i at gøre. En eller anden dag, går det her kaos jo over.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.