En weekend i topklasse

3 dages weekend i total topklasse

Søndag aften er lig med forberedelse til den kommende uge, i dag foregår det med et kæmpe smil om munden.

En 3 dages weekend i total topklasse er nemlig veloverstået. Faktisk var weekenden så god, at jeg godt lige kunne nappe en ekstra omgang <3 skal bare lige have fundet replay knappen.

Fredagen med tøsepigen startede med en dejlig morgenmad, som Michael også kunne deltage i inden han gik på kontoret. Et blodkogt æg, kaffe og rugbrød er altid godt at starte morgenen med, ikke mindst det gode selskab.

Så blev der ellers leget til den helt store guldmedalje. Der blev bygget duplo, leget med dukkehus, lavet mad og nusset om bamser og dukker, de blev for at sige det mildt smurt ind i kærlig omsorg af tøsepigen.

Elsker at se hendes leg og observere hendes legeunivers, hvor fantasien og det hun oplever, spiller sig ud i små rollelege.

Da drengene kom hjem efter skole, besluttede vi, at bruge eftermiddagen på at køre til Flensborg. Vi stod og manglede til forskellige ting, som vi altid køber i Tyskland. Det var simpelthen så hyggeligt, da vi ankom lidt halv sent, var der ikke propfyldt med mennesker, så vi kunne gå helt stille og kigge.

Børnene spiste aftensmad i Tyskland, mens vi købte med hjem. Vi endte med at spise kl 21.30, men det var så hyggeligt med en lille kærestemiddag efter en dejlig dag <3

Vi ynder at se en god serie, så det begyndte vi på da vi spiste. Denne gang blev det House of Cards.

Michael synes den er ret politisk og kan ikke helt finde ud af om den er god eller irriterende. Er der nogen læsere der har set den? Kan det anbefales at se den til ende?

Lørdag skulle jeg være sammen med mine BTN piger. Det var som altid en top klasse blanding af godt selskab, lækker mad, grin og alvor i en skøn cocktail fordøjet med den bailey som vi helt obligatorisk skal have.

Søndag startede lidt hektisk, da Malthe skulle til fodboldkamp, Michael og Jeppe skulle på skydebanen. Så var der tøsepigen og jeg tilbage.

Lidt fortumlede over den travle start på søndagen, valgte vi at tegne og jeg fik forberedt min bullet journal til den kommende uge. Den start var ligesom bedre at kapere 😀

Lige om lidt kommer farmor.

Hun skal passe tøsepigen i morgen og tirsdag, og sandelig om ikke jeg har nået at lave en opredning til hende og smide den visne buet roser ud.

Jeg kan konstatere, at vi og huset er klar til at indtage en ny uge, som også indeholder dejlige kalender aftaler, tid til spontanitet og lidt oasetid.

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig uge og håber at din weekend også har været i topklassen 🙂

Kærligst Rikke

6 Replies to “En weekend i topklasse”

 1. Jeg elsker House of Cards. Min kæreste kan slet ikke se det, dels fordi det er meget politisk og dels fordi han (Kevin Spacey) taler direkte til kameraet/seerne. Så jeg ser den helt selv 🙂 kh. Birgitte

  1. Må indrømme, at jeg nok har det lidt som din kæreste, ikke i forhold til det politiske i House af Cards, men det med at Keven Spacey taler direkte til seerne. Michael er stået af på den og jeg overvejer lige om jeg vil fortsætte alene 🙂
   Kh Rikke

 2. Det lyder også som en top-klasse weekend! Jeg elsker at smug-lytte med på børns leg. Det er desværre lidt på udfasning herhjemme …

  Kh Lisbet

  1. Jeg håber, at det der kommer efter børnenes leg, også er dejligt at lytte til og smug-lytte på 😉
   Kh Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.