en weekend med fest og sofahygge

Det er vist på høje tid, at give lyd fra mig, vi er ramt af influenza med feber, hoste og ondt i halsen. Specielt tøsepigen er slået helt i gulvet og er virkelig dårlig, så de sidste par dage er gået med at få ting til at fungere; madpakker smurt, tøj vasket og den slags hverdagsting som skal klares, for at det kan hænge sammen. Må indrømme jeg også har snuppet mig en lur sammen med tøsepigen, når hun endelig har sovet.

Sådan en tur oven på Michaels 40 års fødselsdag i lørdags, var egentlig ikke lige det vi havde brug for, men hvornår har man egentlig plads til influenza og manglende nattesøvn?

Festen gik fantastisk, folk snakkede og morede sig og det var alle anstrengelser værd, men jeg er glad for, at der går nogle år før vi skal holde fest igen 😉 Der blev spist og spist af buffeten som indeholdt alle Michaels ynglingsretter. Der var tarteletter med høns i asparges, stegt flæsk med persillesovs, frikadeller med kold kartoffelsalat, medister og flæskesteg med rødkål og brunede kartofler, mørbradgryde med kartoffelmos, tærte med porrer og bacon og 2 slags salat. Der er vist ingen der kan være i tvivl om, at det var en rigtig herrebuffet, men det afholdt nu ikke damerne fra at spise 😉

Efter festlokalerne var ryddet op søndag, smed vi os på sofaerne og så Klassefesten 2, den var virkelig sjov, absolut på højde med den første. Inden vi så os om, var dagen forbi og vi var i gang med at varme rester.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.