Er du hr. direktør eller fru sej udstråling?

Jeg tillader mig, at stille det spørgsmål, fordi min mand og jeg fornylig, har haft denne samtale med gode venner. Blev egentlig mere nysgerrig på emnet, så vil spørge herinde 🙂

Betyder det mest for dig, når du møder et nyt menneske, om personen er akademiker og/eller har en flot erhvervsmæssig titel?

Eller er du ligeglad med jobtitler og ser på mennesket bag jobbet, på om i klikker og har det rart sammen?

Jeg starter selvfølgelig.

Egentlig synes jeg, det er lidt mere nuanceret end jeg stiller det op. For jeg har mødt flere mennesker, som har et virkelig godt job, og som er helt nede på jorden. De mennesker har jeg med det samme fattet sympati for.

Modsat har jeg også mødt mennesker, der har raget rundt oppe i skyerne, uden at have noget som helst, at have det i.  De mennesker, har jeg som person lidt svært ved at omgås.

Har stor respekt for dem, som har læst/arbejdet sig op til noget mere, eller noget andet.

Men de mennesker jeg holder allermest af, at være sammen med, er dem, som ikke gemmer sig bag ved en fin titel. Bare hviler i at være hvor de er, nyder nuet og kan se lidt humoristisk på det hele. Uanset hvilket tøj eller hvilken titel de har 😉

Hvad siger du?

vissen hortensia

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.