et godt farvel og et goddag – måske

Jeg har sagt farvel til den ene skole, hvor jeg har været skolesekretær siden 2011. Det var et godt farvel, også lidt vemodigt. Forstået på den måde, at det gjorde godt at se dem, give dem et kram og sige tak for tiden sammen. Mange af lærerne er skiftet ud under min barsel, men det gør ikke noget, for det var faktisk skolelederen og SFO-lederen som helt fra den første dag, har gjort noget godt i mig.

Det var sjældent vi ikke startede dagen med et grin og en lille hurtig snak, inden vi gik på hvert sit kontor og angreb dagens mange opgaver. Snakken og grinet var ikke nødvendigvis over noget dybt, bare sådan en rar måde, at komme i gang på, noget som skabte energi og i særdeleshed arbejdsglæde.

Under mit farvel til skolen, stod det klart, at hvad end jeg skal lave fremadrettet gælder det om, at bevare arbejdsglæden. Ved godt det ikke kan være fredag hver dag, men sådan i det store hele, skal arbejdsglæde være et element, som er til stede for mig.

Derfor er jeg meget spændt, for blev nemlig ringet op i tirsdags, af en skole, de vil sørme gerne se mig, til en jobsamtale – og jeg skal af sted i dag, måske sidder jeg i samtalestolen, netop som du læser dette 😉 Hende jeg talte med lød så glad og ligetil, at det var en helt fornøjelse. Jeg glæder mig til at møde hende IRL, se stedet og møde lederne.

I mine tanker er jeg allerede langt, for denne stilling kan i høj grad kombineres med familielivet og ikke bare det, men også med de mange drømme og idéer Michael og jeg  har, og som mere og mere trænger sig på, for at blive levet ud. Ikke nok med det, så er min mavefornemmelse bare super god, så har sommerfugle der basker lidt i maven og alligevel en dejlig ro.

Jeg er spændt på, om det bliver et Goddag til en hel ny tid for min familie og jeg – så kryds lige fingre for mig 😉

4 Replies to “et godt farvel og et goddag – måske”

    1. Desværre fik jeg ikke jobbet. Men er fortrøstningsfuld, nu skuffelsen fra i går har lagt sig. den rette stilling skal nok dukke op 🙂 kh Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.