Familieferie i Goslar #Hotellet

Vi havde bestilt hotel ud fra teorien om, at vi ikke skulle være ret meget på hotellet, så derfor ville vi spare på prisen.

Dog ville vi gerne have ordentlig plads til, at vi alle sammen kunne sove i samme rum, da vi har erfaring med, at det går meget nemmere. Vi gik også efter et lille tekøkken, så vi lige kunne lave lidt hurtig mad, hvis tøsepigen eller drengene skulle blive sultne udenfor måltiderne. Desuden ville vi gerne bo centralt i Goslar, altså tæt på torvet.

Vi bestilte dette hotel http://www.hotel-schwiecheldthaus.de/. Få dage inden afrejse fandt vi ud af ved en tilfældighed, at det faktisk ikke bare er et hotel, men også et alderdomshjem for tyskere (med kassen) Det havde vi det egentlig ok med, men følte os på en måde lidt snydt, for det fremgår altså ikke på deres hjemmeside. De ældre viste sig, at være meget glade og imødekommende og ville gerne i snak med os. De var på ingen måde irriterede over, at børnene var der. MEN vi følte, at det var nødvendigt at tysse og berolige gemytterne, specielt var det ikke rart, da tøsepigen tændte helt af om natten. Vi hørte dog ingen sure miner.

Udsigten fra lejligheden i det særdeles grå vejr - bygningen bagerst er Kaiserpfalz
Udsigten fra lejligheden i det særdeles grå vejr – bygningen bagerst er Kaiserpfalz

Lejligheden var fin og ren. Den indeholdt et stort badeværelse med brus, en entre med god plads til diverse fodtøj og overtøj, et ekstra værelse med en enkelt elevationsseng og et skab. Selve stuen med en dobbeltseng, et lille bord med 2 stole, et skrivebord, tv og en sovesofa som vi brugte til drengenes seng, det lille tekøkken med de nødvendige ting. Det var godt indrettet, dog synes vi, at det er maks at være 5 personer i lejligheden. Vi boede på 4. sal og havde en fantastisk udsigt men der var ikke Internet på 4. sal, det kunne åbenbart ikke række derop 😉

Morgenmaden var skøn og blev serveret i en sidebygning til den bygning hvor vi sov, det var ikke lige så praktisk, da der var ret meget nedbør, skulle man have overtøj på, for at komme til morgenmaden. Men det gik 😉

Ved indtjekning fik vi at vide, at vi nok skulle satse på, at spise aftensmaden andre steder, da deres aftensmad ikke var noget for børn. Den besked var en streg i regningen, da vi havde regnet med, at kunne spise aftensmaden på hotellet i ro og mag.

Udsigten mod kirken Am markedsplatz og de skønne bjerge
Udsigten mod kirken Am markedsplatz og de skønne bjerge

Hotellet er 3-stjernet og vores vurdering er, at den klassificering passer. Prisen passer fint med kvaliteten. Vi gav 122 euro for 2 voksne, 2 børn (5 og 7 år) samt 1 baby pr. døgn med morgenmad.

Det gode ved hotellet, den centrale placering, det utroligt søde og meget hjælpsomme personale. At der var mulighed for, at sove i samme rum alle sammen.

Det ville være et godt træk, at gøre opmærksom på, at hotellet er et alderdomshjem.

Det er mindre godt, at der ikke nødvendigvis er parkering ved hotellet, hvilket betyder at man faktisk skal holde et stykke væk ved kaizerpfalz. Den manglende aftensmad var for os også med til at trække ned i det samlede billede.

Hotellet var pyntet fint til påske
Hotellet var pyntet fint til påske

 

Senere kommer der en rejsebeskrivelse med attraktioner og spisesteder.

For god ordens skyld vil jeg lige gøre opmærksom på, at jeg skriver denne anmeldelse uden nogen som helst form for reklameaftale, det er 100 % for at vores oplevelser måske kan hjælpe andre, der skal på familieferie i Goslar.

One Reply to “Familieferie i Goslar #Hotellet”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.