Farvel og Tak

Så er der sagt Farvel og Tak på begge de skoler, hvor jeg har været ansat som skolesekretær. Indtil jeg  valgte, at sige min stilling op. Læs eventuelt mere i dette indlæg En ny vej 

Begge gange, har det været halv officielt med taler fra hver skoleleder. Talerne gav mig en klump i halsen, for det var pæne ord, de gav mig med på vejen.  Det var dejligt at høre, selvom jeg ikke er udpræget god, til at modtage ros.

Selvom jeg ind i mellem sad med en klump i halsen, og en drilsk tåre i øjenkrogen, der heldigvis var mulig at holde tilbage 😉 Så var det godt, at få sagt dét farvel, også til de kollegaer, som ramte lidt dybere i hjertekulen. De mennesker, som på hver sin måde har været med til at give dagen et særligt input.

Alligevel kan jeg mærke i hele min krop, at jeg har truffet den rigtige beslutning.

 

 

 

 

4 Replies to “Farvel og Tak”

    1. Tak for de pæne ord Birgitte 🙂 Generelt er jeg ikke særlig god til at sige farvel, men det kan jo altså være nødvendigt også må man kaste sig ud i det – og tage de medfølgende klumper i halsen som en kvinde 😉 Kh Rikke

  1. Det er næsten altid lidt vemodigt at sige farvel og på en måde er det jo meget godt – det betyder jo at det har betydet noget at være der, men også dejligt at du kan mærke at beslutningen er den helt rigtige. Spændende hvad der nu byder sig af spændende projekter for dig. Kram D

    1. Du har helt ret, et farvel betyder jo også ret ofte goddag til noget nyt. Er selv meget spændt på hvad det ender med, og mit hoved er ved at flyde over med idéer, både nogle som skal sorteres fra og andre som kunne være meget spændende at arbejde videre på over tid. Første prioritet er lige nu, at få familielivet til at hænge sammen, børnene har trods alt ikke selv valgt at blive født – og det er blevet meget tydligt for mig, at jeg gerne vil være der for dem, så længe de har brug for mig. Kh Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.