feber, natterod og gråd

Så er den gal igen, tøsepigen er ved at få tænder. Det har stået på nogle uger, hvor hun bare har været irriteret, haft feber der er kommet og gået. Det værste er næsten gråden, som egentlig overrasker både hende og os. Og nætterne, hvor der bliver rodet frem og tilbage, grædt og mumlet for at sove lidt også tage turen igen og igen.

Men i søndags kom gennembruddet en hjørnetand. Det er jo ret underligt, for hun har ikke andre tænder i overmunden, så de 2 i midten burde jo være dukket op først. Men næ nej, en hjørnetand viser sig.

At dømme ud fra hvor hævede hendes gummer er, så bliver de næste dage (uger?) et langt tandmareridt. Som kræver tålmodighed, kærlighed og nærhed – det vil vi så give og glæde os over hver eneste tand der dukker op.

I mens vi minder hinanden på, at små børn giver små problemer og store børn giver store problemer.

2 Replies to “feber, natterod og gråd”

 1. Det var dog herligt, tænk en hjørnetand, den er grim.

  Jeg synes jeres børns tanduvikling er lidt tilfældig, men et lille gebis i 10 mdr. alderen forefindes. For 2 tænder midtfor og så en hjørnetand i overmunden. Hvad ligner hun???

  En rigtig god dag.

  Kh
  FF

  1. Heldigvis er hjørnetanden kun lige brudt igennem, så hun ligner ikke en tandløs Frankenstein – endnu.
   Krydser fingre for, at fortænderne midtfor foroven kommer igennem lige om lidt, hun var i hvert fald svært utilfreds i nat, den lille stakkel.
   God dag til dig også.
   Kh
   Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.