Ferie blog del 1 – sommerferie 2021

I bedste ferie stil slapper vi af og nyder ferie tiden. Ingen vækkeure der ringer tidligt om morgenen. Kun fuglenes sang og lydende fra Michael, som ikke helt har ferie endnu.

Efter jeg har lagt i sengen og vågnet stille, trisser jeg i køkkenet efter en kop kaffe som jeg tager med i seng. Så jeg kan drikke den, mens jeg læser i sengen.

Det er ren ferie luksus og jeg elsker hvert sekund af det.

Det er ikke morgenerne som er langsomme, det er dagene også. Vi afbrydes glimtvis af ferieforberedelse som at indkøbe et nyt UNO spil, fordi det gamle spil var så fedtet at det var håbløst at spille med. Selv det, foregår i trisse tempo 🙂

Ferielæsning

Jeg har i længe set frem til, at jeg i ferien skulle læse Solsøsteren. Af erfaring ved jeg, at jeg sluger Lucinda Rileys bøger, når jeg går i gang. Sådan er det også gået denne gang. Så da Ida og jeg var ude og købe UNO, købte jeg den 7. ende bog om de syv søstre.

Lucinda Riley døde alt for tildigt af kræft i juni måned, så desværre kommer der ikke flere bøger fra hende. Det er ærgerligt, for jeg er ret vild med hendes forfatterskab. Fordi hun kombinerer historie og personlige fortællinger på en medrivende måde.

Vi må se om den sidste bog i serien holder så længe at den kommer med på ferie, ellers har jeg andre bøger til at pakke i tasken, som jeg også glæder mig til at læse.

Jordbærtærte og Popcorn

Selvom alt foregår i trissetempo, har vi også haft besøg af en veninde. Omstændigheder har gjort, at vi ikke har set hinanden noget tid. Så da det endelig var muligt, og vi kunne vise hende vores hus. Skulle det virkelig fejres, og da jeg ikke havde nået at bage selv. Måtte jeg til bageren. Jeg kom hjem med hvad der vidste sig at være en helt igennem vidunderlig jordbærtærte.

Den smagte så englene sang – og det var jo så lidt af et held, at jeg ikke havde nået at bage noget selv 🙂

Vores kat Popcorn, er ret begejstret for det med ferie tiden og helt ærligt er det altså ren hygge med en sidemakker når der læses.

Og med Popcorn vil jeg slutte denne ferie blog for nu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.