Ferietiden er over os

Ferietiden er over os.

Det er jo fedt, hvem elsker ikke at holde sommerferie?

I år er det hele blevet skævt, en stor del skyldes helt sikkert, at de sidste måneder har været præget af virkelig meget travlhed, men denne uge er bare slet heller ikke blevet som forventet.  Hvornår gør en uge egentlig nogen sinde det?

Tøsepigen startede nemlig ud med diarre søndag, uden dog at være dårlig, tirsdag måtte hun afhentes i dagplejen, da hun havde fået feber. Onsdag var hun hjemme og nød en sygedag med alle 3 brødre og undertegnede. I går vågnede hun og var sletten som en bananskrald, vel at mærke uden banan! Afsted til lægen, som sagde, det man bare ikke vil høre op mod en ferie (eller i det hele taget!) lungebetændelse.

Det, der burde være eufori af feriestemning er byttet ud med træthed, vasketøj i stakkevis, og en ovn der stod af i går aftes, lige netop som aftensmaden skulle derind 🙁

Tøsepigen har det heldigvis bedre og mon ikke det afspejler sig ret hurtigt i moderens søvnunderskud? . Sådan at de TO-DO lister der suser rundt i hovedet, kan komme ud på et stykke papir og rent faktisk blive udført.

Søvnunderskud indvirker altså virkeligt uheldigt på min personlighed, for bliver en rappenskralde der slet ikke når at tænke før jeg har skudt en salve af med virkelig dumme og grimme ord (oaky jeg er ofte hurtig til at tale, men normalt ikke i negative vendinger)

Det er en helt anden TO-DO liste, at holde munden lukket med surt bavl når jeg er overtræt!

Indtil da, har tanken om hurtige kulhydrater og kaffe, skubbet alle andre svævende TO-DO lister ud på et sidespor 😉

Sidder dog her og tænker på, om jeg skal få kroppen op i gear så jeg kan blive klar til ferie, eller blot acceptere tingenes tilstand tage en lur og sige pyt….

 

4 Replies to “Ferietiden er over os”

  1. Sig PYT! og lad dig komme til hægterne igen – både fysisk og mentalt. Håber det sker hurtigere end du forventer – og god ferie. Kh. Birgitte

    1. Jeg sagde PYT, fik plejet syg tøsepige (som heldigvis er i bedring nu) vasket og sovet. Og nu er det tirsdag og alle mand og damer er kommet i ferie stemning, selvom det regner 🙂
      kærlig hilsen Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.