Film til kolde og mørke aftener i sofaen

Når vi skal koble fra hverdagen i hamsterhjulet holder vi af , at se en serie eller en god film. Dog har vi det lille bitte luksusproblem, at manden helst vil se hard core action.

Det vil jeg som sådan også gerne se, men ikke hver gang 🙂 Så ind i mellem sniger jeg mig til, at se en serie eller en film uden ham. Der er ikke mange der dør, hvis nogen overhovedet, og i fald de gør, er det ikke fordi de gennembores af skudhuller.

Da jeg for nylig fik en lille operation, som passiverede mig et par dage, så jeg en del Netflix 😉

Jeg har samlet de bedste film til jer. På forhånd vil jeg undskylde, at jeg ikke er opdateret på film fronten, men hvis du som jeg, har et par børn, et job, noget motion, voksen pligter der indbefatter et hus noget vasketøj med videre, er du sikkert lige så håbløs opdateret som jeg, og så er denne liste perfekt 🙂

Skulle du være virkelig godt opdateret på film fronten, sætter jeg pris på en god anbefaling i kommentarfeltet.

Her kommer de film jeg giver mine bedste anbefalinger til en mørk og kold vinteraften.

film-hundredefodsrejsen
Hundredefods Rejsen en virkelig skøn og rørende film. Om at holde sammen som familie, og stadig give hinanden plads til udvikling. At følge sin passion og sine inderste drømme. Arbejdsomhed, kærlighed og umættelig tro på fremtiden. Virkelig en skøn og rørende film.

 

film-the-intern
The Intern er en sød og dejlig fortælling, om en kvinde, som arbejder hårdt for at opnå hendes drømme. Undervejs kniber det med at leve op til kravene om at være mor og hustru. Den handler om venskab, kærlighed og drømme der kan opnås. Perfekt film.

 

film-den-skaldede-frisoer
Den Skaldede Frisør er dansk film når det er allerbedst. Der er humor, kærlighed, tragedie, sammenhold og eventyr.

4 Replies to “Film til kolde og mørke aftener i sofaen”

    1. Tak for anbefaling skøreliv, den kender jeg ikke 🙂 men vil da lige undersøge om den er på Netflix. Smuk, rørende og tankevækkende er gode elementer. Kærlig hilsen Rikke

  1. Jeg synes godt om Den skaldede frisør, trods den fik ikke så gode anmeldelser. Du skal prøve at se Hundredefodsrejsen med Helen Mirren. Den er rigtig god 🙂 kh. Birgitte

    1. Hundredefodsrejsen er fantastisk 🙂 Synes virkelig den havde mange gode elementer i sig, og selvfølgelig Helen Mirren. Hende går man jo aldrig fejl af. Kærlig hilsen Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.