Flensborg, Citti Park og weekend

Vi har været i Flensborg, det sted vi tager hen, når vi trænger til at komme lidt væk – nå ja og købe nye rationer af chokolade 😉

Citti Park Flensborg, julepyntet

Destinationen er Flensborg gågade eller Citti Park, når vi skal handle husholdningsvarer. Det skulle vi denne gang. Vi blev mødt af den skønneste julepynt, afslappet stemning og tyskere, der rent faktisk ikke småløb rundt, men så ud til at gå og hygge sig. Var i Ribe forleden dag, og her var der altså ikke samme afslappede stemning at spore. Om det skyldes regn og hagl eller bare er et udtryk for, at december er fortravlet og kaotisk, ved jeg ikke. Men det er da stof til eftertanke.

Vi blev lullet ind i den afslappede stemning og tøsepigen der sad i barnevognen og betragtede al julepynten og nød de mange komplimenter fra tyskerne. En ekspedient kaldte hende little sunshine 🙂 en ældre tysk mand faldt fuldstændig i stave over hende og måtte hidkalde hans kone, så hun også kunne få et smil og en sludder med tøsepigen. Heldigvis, gav tøsepigen fuld skrue på charmen og de var begge så glade og rørte da de gik videre, at jeg i mit stille sind håbede, at de selv havde mange børnebørn. Men hvem ved!

I dag har der været motion og lidt praktisk på programmet, men weekenden nydes af både store og små, inden en ny uge skydes i gang.

En uge som i den grad bliver travl, men forhåbentlig fyldt med dejlige begivenheder. Rigtig god søndag.

julepynt i Citti Park Flensborg

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.