Fødselsdagsforberedelser

I dag står den på fødselsdagsforberedelser, 60 mennesker er klar til at fejre Michael på lørdag.

Jeg er knap så klar – ud over tøjet og håret er på plads. Mangler jeg stadig at bage småkager til kaffen. Servietterne folder jeg i aften, når ungerne er fløjet til drømmeland. Det håber jeg så de gør, i går aftes var der nemlig en “lille” spændt skoledreng, der ikke kunne sove på grund af spænding.

I dag er nemlig første gang, han skal være der selv (læs uden mig, selvfølgelig er der en hel skole fuld af børn og personale – men uden mig, moderen;-))

Kan godt mærke, at en af de helt store udfordringer med børnene, uanset deres alder, er at give slip, lade dem leve og opleve, så de bliver selvstændige og modige mennesker. Selv om det er pokkers svært, må vi give slip på dem – heldigvis starter det i det små, med dagpleje, ammestop og den slags bitte små udfordringer, som slet ikke rammer moderhjertet ;-). Så kan man som mor og far (måske) ruste sig til lejrture langt væk hjemmefra med skolen, når de flytter hjemmefra og alt det der kommer midt i mellem.

Nu må jeg vist i gang med at bage mine småkager – rigtig god regnvejrsdag til alle.

 

2 Replies to “Fødselsdagsforberedelser”

    1. Tak skal du have Dorte. Ja det bliver lidt af en fest, det var lige sådan han drømte om, det skulle være. Midt i alle forberedelserne går jeg og tænker på, hvordan jeg egentlig vil holde min.. Det bliver vist noget med damer, frokostbuffet fyldt med gode retter med fisk, salater, jordbær, mousserende vin…. Der er heldigvis 3 år endnu.
      KH
      Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.