Føler nærmest jeg har fundet en skat Bullet Journal

Jeg følger Doodlemor på Instagram, og hendes iværksætterprojekt Nydenykkker. Begge kan i øvrigt varmt anbefales 🙂

Forleden introducerede hun en Bullet Journal, for at være helt ærlig anede jeg ikke hvad det var, så jeg Googlede for at få min nysgerrighed stillet. Der gik ikke længe før en helt ny verden åbnede sig for mig, og jeg lyver ikke når jeg siger, at jeg følte,  jeg lige havde fundet en skat, fuld af det pureste guld.

Lidt flov må jeg dog indrømme, at Bullet journals åbenbart ikke er et nyt fænomen, ikke desto mindre er det altså nyt for mig 😀

Siden har jeg været på Youtube og se en masse fine videoer om Bullet Journals, og hvis du som jeg heller ikke ved hvad det er. Så er det en notesbog som simpelthen rummer samtlige af de huskelister du laver, på 1 sted 🙂  Jamen er det da ikke bare totalt genialt? Samtidig er det også en kalender. Den kan indeholde mål som for eksempel: vægttabsmål, motionsmål, opsparringsmål, bogliste – ja alt hvad dit hjerte begærer og hvad du har brug for den indeholder så din hverdag bliver nemmere.

Lige nu har jeg virkelig mange ting jeg prøver at huske i hovedet, og helt ærligt, er det jo bare et spørgsmål om tid, før det flopper og jeg glemmer en ting. Derfor  har jeg taget beslutningen om, at det med sådan en Bullet Journal det skal sættes i gang. Der findes deciderede Bullet Journals som er indrettet præcist til formålet. Jeg “nøjes” dog med en fin notesbog. Det må være en god start, men er nu slet ikke i tvivl om, at konceptet er lige noget for mig. Jeg er jo som nævn mange gange tidligere, lidt af en liste-narkoman 😉

Tænk en HEL BOG fuld af lister, ja det er næsten lige så jeg hopper i sofaen. Samtidig med det, så er det altså et glimrende sommerferieprojekt, faktisk er det næsten lige før, jeg håber på en dag eller to med regnvejr, så jeg kan sidde og sysle med det projekt. Men kun næsten, jeg kan såmænd sagtens sidde på terrassen med en iskaffe og sysle mens solen skinner og børnene hviner af fryd over sommerferien og dens glæder.

to do liste

8 Replies to “Føler nærmest jeg har fundet en skat Bullet Journal”

 1. Kære Rikke.
  Hvor er jeg glad for, at du også har fundet værdien i en Bullet Journal!
  Det er nemlig helt fantastisk, at den kan tilpasses præcis til det du ønsker.
  Så selvom det ikke et rigtig nyt, så er det nyt i DK 😉
  Glæder mig til at “rejse” ind i den verden sammen med dig!
  Kan snart ikke vente på, at mit workshop koncept bliver færdigt!
  Kh Lone

  1. Kære Lone
   Må indrømme du ramte lige spot-on, i forhold til hvad jeg faktisk har gået og ønsket, men bare ikke helt har kunne definere. Så jeg glæder mig het vildt til fortsat at følge dig og se hvad du ellers har i ærmet 🙂 ikke mindst meget mere om Bullet Journal.
   Kærlig hilsen Rikke

 2. Kære Rikke
  Det er dejligt at du har blogget så meget på det sidste. Har læst men ikke fået kommenteret. Iværksætter? 🙂 Kh fra Lisbet

  1. Kære Lisbet
   Tak det er jeg glad for at høre 🙂 Ja iværksætter – indlæg om dette er i støbeskeen! og i “Drømmerier” er der også flere.
   kh Rikke

 3. Det koncept bliver jeg simpelthen nødt til at kigge nærmere på. Tak for tippet.
  Men inden jeg overhovedet har studeret det nærmere (end at læse dit indlæg her), så er jeg allerede i gang med forhindringer: Jamen hvordan kan jeg opdatere listerne, når de skrives i en fysisk notesbog? Altså, hvis det nu kommer til at tage mere plads, end der er sat af til det. Er nemlig heller ikke til it-lister.
  (Hoppede du så rent faktisk i sofaen, eller hvad?).

  1. Tak for din kommentar 🙂 Jeg vil svare så godt jeg kan, indtil videre er jeg ikke stødt på, at listerne er længere end jeg havde forventet. Men hvis/når? det sker, tænker jeg, at problemet ikke er større end man bare tager 1 side eller 2 mere i brug, og skriver dem i registret med samme emne. Så er der bare 2 afsnit eller mere i din bog med samme emne. Det tænker jeg overhovedet ikke ville gøre det mindste. Jeg har eksempelvis ikke sat mere end 2 sider af, til nogle ret tunge emner. For tænker at det er nok nu, om en måned får de så bare 2 nye sider.
   Ja jeg hoppede rent faktisk i sofaen 😉
   kærlig hilsen Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.