Først blev det maj, så juni og nu lige om lidt juli

Det er ikke meget jeg har skrevet det sidste stykke tid, der findes mange gode forklaringer, og en helt særlig langt ude forklaring. Èn af de gode er tid, for at være helt ærlig har jeg været en smule ophængt.

Grunden til, det lige netop blev i aften jeg satte mig til tasterne er faktisk Dorte’s skyld 😉

Jeg læste nemlig dette blogindlæg hos hende og det fik mig altså til at sprutte af grin. For lige netop overtro har faktisk sammen med tidsnød, været en meget stor faktor til mit fravær i blogland den sidste 1½ måneds tid 😀

Har nemlig været helt og aldeles sikker på, at hvis jeg delte med jer hvad jeg har gang i, så ville alt falde til jorden 🙂 meget melodramatisk ikke sandt? og endnu mere overtroisk 😀

Da det kræver et helt blogindlæg eller to, at fortælle om hvad jeg har gang i, vil jeg bare lige sige HEJ og ih hvor har jeg savnet blogland og alle de dejlige mennesker herinde 🙂 håber i alle sammen har det godt, glæder mig til at besøge “jer” 🙂 det får jeg nemlig langt bedre tid til nu.

 

5 Replies to “Først blev det maj, så juni og nu lige om lidt juli”

  1. Haha. Godt at vide vi er flere småskøre overtroiske derude ;). Glæder mig til at læse om dine oplevelser de sidste par måneder. Og velkommen tilbage. Kram D

    1. præcis sådan havde jeg det, da jeg læste dit indlæg 😀 total dejligt at man ikke er alene i den småskøre båd 😉 Og tak det er dejligt at være tilbage. Kh Rikke

    1. Tak Birgitte, det er også bare så dejligt at være tilbage igen 🙂 Kærlig hilsen Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.