første uge som ledig

Den første uge som ledig er gået, og jeg må indrømme, at den har indeholdt flere nedture end opture. Desværre.

Derfor blev det nærmest ugens største optur, da jeg svarede på en række spørgsmål via Jobnet.dk og den så i løbet af nul-komma-fem kom frem til, at jeg statistisk set hurtigt ville være hurtigt ude af arbejdsløsheden.

Helt ærligt – det øjeblik glæder jeg mig voldsomt til 🙂

Jobnet

 

6 Replies to “første uge som ledig”

  1. Jeg kan godt forstå, at det ikke er drømme situationen, men jeg håber oprigtigt, at du snart, som statistikken siger, er videre. Stort kram herfra

    1. Tak for din kommentar med håb Dorte, det er rart når det ser en anelse håbløst ud det hele 🙂 Kh Rikke

  2. Forresten. når jeg klikker på dit link i kommentaren på min blog, står der at din profil ikke er tilgængelig. At du skal aktivere adgangen til din profil. Ellers kan man ikke klikke sig ind på din blog. I hvert fald ikke fra min side 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.