Fokus – januar 2022 intentioner

Fokus er ordet jeg sætter mine januar intentioner ud fra. Jeg synes “fokus” er et godt ord. Fordi jeg mærker, at ordet er rart. Det føles ikke som et knokle ord, men stadig et ord, som fokuserer på det vigtige. Det kan jeg godt lide.

Min januar 2022

Januar bliver ikke som vi havde regnet med. Den operation vi var stillet i udsigt at Michael skulle igennem. Er aflyst, fordi det er nødvendigt med mere kemo.

Det har været nogle svære dage, der har været i denne første uge af januar. Men jeg tror, vi er ved at være klar til at se den nye virkelighed i øjnene. PÅ en måde så vi kan være i den, men samtidig også forholder os til den virkelighed som er lige nu.

I næste uge starter de op på den nye kemo, og den forventer vi os store ting af 🙂

Mit helt store fokus er, at hjælpe Michael så godt som muligt gennem hverdagen. Det næste fokus er, at give pauser til både børnene og jeg selv. Der er tale om kortere pauser, men selv det, kræver faktisk stor forberedelse fra min side, og ikke mindst energi.

Men pauserne er gode investeringer, hvor både børnene og jeg får ladet op.

I en tid med corona og kræft, er der ærlig talt ikke meget i kalenderen. Faktisk er det rigtig godt, for jeg kan ikke langtidsplanlægge. Dels har jeg erfaret, at de planer aldrig holder, fordi kræften tager en drejning eller også har jeg simpelthen ikke energi.

Så januar bliver for mit vedkommende en blanding af Michael, børn, Anton og naturen. Jeg håber, at kunne se nogle veninder til en gåtur/kop kaffe. Men jeg tør næsten ikke tro at det rent faktisk kan lade sig gøre.

Heldigvis er telefonen opfundet 🙂

Fokus er intentionen

Jeg synes, det er let at tabe fokus fra det vigtigste, og derfor bliver netop fokus min intention til denne måned. Selvfølgelig er det ikke sådan at hvert minut er fuld af fokus. Der er også mange stunder hvor jeg bare holder Michael’s hånd. Uden at gøre andet, eller have tanke for andet. 

Det er fokus til mig, fokus til selvkærlighed, fokus på de mennesker jeg holder af, fokus på at være i naturen mest muligt. Fokus på, at holde mit fine vægttab fra 2021,  mest af alt fokus på at hver dag skal være en god dag, som skal fyldes med kærlighed.

Fokus passer ret godt til min januar, fornemmer du nok.

Jeg ønsker dig en januar, fuld af det du netop ønsker dig og har brug for. 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.