Påskeferie og fornemmelser

Påskeglimt

En dejlig påskeferie nærmer sig sin afslutning, med den vokser de fornemmelser jeg havde allerede inden påsken begyndte.

Det har været en virkelig rar påskeferie, sådan bundsolid rar.

En blanding af tøffetid, havetid, god mad, UNO og lidt ture rundt i nærmiljøet, som vi stadig udforsker. I går fejrede vi tøsepigens 7 års fødselsdag. På trods af endnu en fødselsdag med corona restriktioner , havde hun virkelig en skøn dag. Jeg tror, hun af ren stolthed og fødselsdagsglæde voksede mindst 20 cm. i løbet af dagen.

Sidste dag denne påskeferie bliver brugt i det blødeste tøj, med at forberede den kommende uge med madplan og indkøbsliste, tænker også jeg skal lytte lidt lydbog eller læse. Tiden må vise hvad det ender ud med.

Fornemmelser

I nogle uger inden påskeferien har jeg haft fornemmelser af, at jeg stod foran nogle forandringer i mit arbejdsliv. Flere ting bekræftede mig i de fornemmelser.

Specielt i nat har jeg drømt meget konkret om de forandringer, så jeg forventer mere eller mindre, at mine fornemmelser ret hurtigt viser sig at være rigtige.

Som barn var jeg absolut ikke gode venner med de fornemmelser, de skræmte livet af mig. Samtidig har de også i nogle situationer givet mig virkelig meget mod og glæde, når jeg vel at mærke fulgte mine fornemmelser.

I mit voksne liv, har jeg virkelig prøvet at lade fornemmelserne være en integreret del af mig. Det har krævet og kræver stadig meget selv-omfavnelse (det er nok ikke et rigtigt ord, alligevel er selv-omfavnelse det mest beskrivende ord) Men jeg mærker en større og større tryghed og ro ved at lade fornemmelserne, være en del af mig.

Ind i mellem har det været svært at være med de fornemmelser, fordi jeg kort og godt ikke har kunne finde roen i mig selv til at være med fornemmelserne. De perioder har jeg søgt hjælp i den alternative verden, og det har været værdifuldt.

Når påskeferien slutter

Så i morgen når arbejdet igen kalder tager jeg på job med en vis spænding, jeg har ikke en bekymret fornemmelse i kroppen. Men spændt det er jeg.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.