Fremtid og fødselsdag

Bloggens fremtid

Jeg har virkelig tænkt meget over bloggens fremtid de sidste måneder, sammenholdt med almindelig hverdagstravlhed og et stort behov for, at gøre ting af lyst og ikke af pligt, har indlæggene været sparsomme hen over forår og sommer.

I mens har jeg funderet lidt over hvordan bloggen vil virke bedst for mig i hverdagen. Derfor vender jeg  tilbage til den oprindelige tanke, om at bloggen her skal være mit personlige fristed, til at tænke højt over de tanker jeg gør mig, om at finde den indre balance og leve et liv uden stress.

For det er virkelig en tilbagevendende konflikt i mit liv af mange årsager, som jeg ved, at rigtig mange kan nikke genkendende til.

Hvorfor har jeg så skøjtet rundt i bloggens emner tænker du måske?

Hvilket jeg godt kan forstå du tænker. Det er af den simple årsag, at jeg synes det er helt vildt grænseoverskridende for mig, fordi det er så personligt et emne, fordi det jo i virkeligheden handler om mine svagheder som person.

Dem har jeg bare ikke været klar til at kaste ud i æteren, men flere ting har jeg gjort at jeg føler mere og mere for at gøre det.

Blandt andet at jeg først på året var blevet interwievet til Jyske Vestkysten om mit stressforløb, det var en virkelig hård proces for mig, men også meget befriende, fordi jeg efterfølgende hørte fra mange, der kunne genkende sig selv i det, og var glade og lettede over, at jeg turde dele min historie så ærligt.

En anden faktor er, at hver eneste gang jeg har lyst til at skrive et blogindlæg så handler det om de udfordringer og tanker jeg gør mig i forhold til at være tro mod mig selv og mine behov. Ikke mindst hvordan de behov rettes ind efter et familieliv.

Sagt med andre ord, jeg føler mig klar til at komme tilbage til bloggens egentlige formål og jeg håber du vil være med.

Familiens fremtid

Jeg har flere gang berørt det herinde på bloggen, drømmen om at sælge vores hus og finde en bolig som passer til vores måde at leve på.

I juni måned tog vi endelig første skridt til at udleve den drøm, vi satte vores hus til salg, hvis du skulle have lyst til at se hvordan vi bor, kan du finde vores hus her.

Hvad der skal ske når vi har solgt, er ikke afklaret endnu. Lige nu tager vi et skridt af gangen, i sig selv er det en ganske god ting, at vi har gjort noget ved vores drøm, i stedet for bare at snakke om det.

Fødselsdag

Forår og sommer er lig med fødselsdagssæson her i huset. For mit vedkommende var årets fødselsdag lig med et nyt årti, nemlig 40’erne. Et årti jeg virkelig har gruet for, til stor undren for blandt andet min mand, fordi han tænker at hver eneste dag vi vågner og har det godt er en fantastisk dag, og at ens alder jo bare er et tal.

For mig handler det i høj grad om, at jeg ikke skal have flere børn, en ting er, at jeg er mere end godt tilfreds med de 4 jeg har. Men det at naturen siger stop, har jeg det lidt anstreng med.

Når det er sagt, så vil jeg på ingen måde lægge skjul på at jeg befinder mig et særdeles godt sted i livet, og min 40 års fødselsdag i juni, var en dejlig dag.

God lørdag

Et langt blogindlæg har nået sin slutning, til sidst er der blot at ønske dig rigtig god lørdag.

♥ kærligt Rikke

2 Replies to “Fremtid og fødselsdag”

  1. Tillykke med de 40 år. Personligt er jeg super godt tilfreds med 40’erne, hvor mine 30’ere var mere turbulente. Håber du får landet bloggen det rette sted for dig 🙂 og god sommer. Kh. Birgitte

    1. Tak Birgitte. Jeg tænker absolut også, at der er potentiale i 40’erne. Er helt sikker på, at jeg får landet bloggen på det rigtige sted for mig. Kan allerede nu mærke en virkelig stor blogger lyst, og det er dejligt. Rigtig god sommer til dig også.
      kærligst Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.