Fridag og fredag

I dag havde jeg ingen planer, andet end at få indhentet lidt af den manglende søvn. Så tøsepigen og jeg har sovet hoved mod hoved i 3,5 time 🙂 det var altså ret hyggeligt. Nu føler jeg mig lidt mere som et menneske igen. Resten er jeg sikker på, at et bad og en tur i munden med tandbørsten kan klare. Måske en kop kaffe, også står den på hotdogs til aftensmad, det er slet ikke en tosset fredags menu.

Det har været en travl og god uge. Fyldt med dejlige mennesker, mange grin, skøn snak og gode eftermiddage med drengene herhjemme 🙂 så forlanger jeg ikke meget mere… Måske lige lidt mere tid med Michael, forstået hvor vi ikke begge halvsover, men rent faktisk er i stand til at føre en samtale 😉 jeg tror dog, der er en mulighed for det i weekenden.

rigtig god fredag 🙂 har i mon spændende planer for weekenden?

4 Replies to “Fridag og fredag”

   1. Ja, den med kurven var også i mit hoved. men ak, Jysk lukkede kl. 14 p.gr. af fest også lukket i morgen.
    Projektet er udskudt til mandag.
    Satans.

    1. Det var træls, så ellers for mig, hvordan du vimsede rundt og arrangerede ny kurve. Hvad skal søndagen fordrivelsen med?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.