2021 med frihed og håb

Tager jeg helt fejl når jeg skriver, at 2021 er et år fuld af frihed og håb?

Jeg ved godt, at vi starter med at være lukket ned og i den grad være begrænsede på vores frihed. Det jeg referer til handler mere om en indre følelse af frihed og håb.

Omkring nytår har jeg visse traditioner hvor jeg reflekterer over hvad jeg kunne tænke mig for det kommende år. I år begrænsede de refleksioner sig til bare 2 ord.

HÅB og FRIHED

Tilbageblik på 2020

Hvis jeg ser tilbage på 2020 har de store beslutninger jeg har taget, handlet om lige netop frihed. Den største beslutning vi skulle træffe, var hvilken bolig vi ønskede at flytte til, efter vores hus blev solgt.

Vi traf et valg om at vægte økonomisk frihed, men også frihed i forhold til den tid der skulle bruges på at vedligeholde og passe vores bolig.

Det er beslutninger, som vi er meget glade for, nu hvor vi har boet i vores nye bolig i lidt over 3 måneder.

Corona situationen i hele verden, har selvfølgelig også presset mig ud i noget nyt og ukendt. For vi har alle måtte afklare med os selv, hvordan det var muligt at leve i en verden med en pandemi.

Igen blev frihed et ret stort behov i mig. Hjemsendelsen i foråret, var voldsom for mig.

Hjemmeskole, hjemmearbejde og nyhedsstrømmen fyldt med frygt, var larmende i min krop. Det hang meget sammen med, at vi var hjemme på meget lidt plads og spisebordet var der mit liv udfoldede sig. Først med arbejde, så med hjemmeskole, oven i en fastlås boligsituation.

Foråret 2020 bliver et år, vi aldrig glemmer som mennesker. På ganske kort tid lærte vi utroligt meget om os selv, og vores medmennesker.

Solen brød heldigvis frem, helt bogstaveligt, og foråret var endnu mere inspirerende og magisk end ellers.

En favnfuld omsorg

Jeg ved godt at jeg har været forskånet for at have Corona tæt inde på livet, og ingen af mine nærmeste er ramt af corana. Derfor kigger jeg selvfølgelig også tilbage på et år, som har været en meget stor indre proces for mig.

De mennesker som har mistet en kær sender jeg en favnfuld omsorg og kærlighed.

De nye spirer

De nye spirer for året 2021 kender jeg ikke endnu. Så småt synes jeg at kunne skimte noget i horisonten.

For første gang i hele mit liv, har jeg ikke specielt travlt med at skulle hen til resultatet, derfor giver jeg også plads til at det som er ude i horisonten lige nu, kan vokse lidt og blive helt tydeligt for mig.

Jeg vil rent faktisk prøve at nyde vejen derhen. Uden at presse mig selv. Det føles rart helt ind i sjælen, at jeg kan give mig selv plads til at leve livet på den måde.

Så 2021 velkommen.

Kære læser, tak fordi du følger med. Jeg ønsker dig et år fuld af kærlighed.


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.