Onsdags frihed

Jeg elsker onsdag. Den er nemlig lig med frihed. Det handler ikke så meget om selve dagen, men det faktum, at jeg har fri fra kontor jobbet lige netop om onsdagen.

Det vil sige, at onsdag er den dag, jeg slår mig løs. Dels med at behandle i min egen klinik, og dels der hvor jeg har mulighed for at lave det som ellers fylder mig med energi.

Onsdag er altså en fantastisk dag og fuld af frihed.

Inddraget til uddannelse

Hele 2019 har onsdagene i den grad handlet om min uddannelse. Enten at lave elevbehandlinger, øve med mine medstuderende eller holde fri, fordi jeg har været afsted på en weekend med undervisning.

Nu kan jeg begynde, at se en ende på uddannelsen, for der er under 2 måneder til jeg skal til eksamen. Det bliver selvfølgelig helt vildt fedt, at få tid til at lave endnu flere behandlinger end på nuværende tidspunkt.

Men jeg glæder mig også til mere frihed.

Frihed er vigtig for mig

Jeg har godt nok lært en her masse om i år. Det var ikke fuldkommen ny selvindsigt, at frihed er et vigtigt element i min hverdag.

Men at jeg ville føle mig som en sprællende fisk i nettet over alle de “skal” aftaler som året har indeholdt, det er kommet lidt bag på mig.

For jeg har virkelig været ved at kaste op over det. I den forbindelse er det jo komisk, at jeg altså selv har valgt, at tage uddannelsen.

Det er bestemt stof til eftertanke.

For den kommende Totum kropsterapeut har det også været interessant at observere på egen krop, hvordan den så har reageret på at være en sprællende fisk fanget i nettet.

Fremtidens onsdage

Jeg skal helt sikkert have flere uddannelser. Det bobler allerede med nye tiltag så jeg kan blive endnu bedre til at hjælpe mine klienter.

Men først skal jeg have min onsdags frihed tilbage 🙂

mest af alt glæder jeg mig til at få al den fantastiske læring ind under huden. For det er en virkelig udviklende uddannelses rejse jeg har begivet mig ud på.

Tak fordi du læser med. Jeg håber du bliver inspireret til at forfølge din vej i livet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.