Fuld af kærlighed

Ida beundrer flot blomstrende klematis i haven sommer 2014
Ida beundrer klematis i haven

I dag er det 6. måneder siden, tøsepigen så dagens lys 🙂

Jeg fyldes af kærlighed over hvor dejlig hun er. Kan næsten ikke vente med at købe den første dukke til hende, se hende sanse i legehuset og opleve verden. Glæden ved blomster, mariehøner, juletræet, sne og vandpytter. Hvor er jeg bare klar til at opleve det hele for første gang igen – og denne gang med hende.

Oplevelserne, vi allerede har skabt sammen, sidder dybt i mig, og er med til at skabe en ro, som jeg nok ikke tidligere har haft – eller snarere haft tid eller taget tid til, at mærke.

Nogen gange, er der så meget kærlighed i min krop, at jeg ikke ved hvordan det skal slippe ud – men pyt med det, bare det aldrig slipper op.

Rigtig god solskins lørdag 🙂