glæde, weekend og familiebesøg

Denne fredag emmer af glæde, sådan en der laver bobler nede i maven. Bobler der på et tidspunkt brister, som en champagneprop. Lige nu, lykkes det og det ser virkelig lyst ud, i forhold til at få virkeliggjort en drøm, vi længe har haft.

Om det skyldes seriøst og grundigt forarbejde, ved jeg ikke. Jeg tror mere, at nogen ting bare lykkes, fordi de skal og skæbnen gør sit. Min mand er mere til det med, at det skyldes et grundigt forarbejde 😀 Måske en kombination ?

Glæder mig til, at kunne fortælle meget mere om hvad det er for en drøm, og hvordan den virkeliggøres….

I morgen får vi familiebesøg, vi glæder os – specielt børnene er ellevilde over, at deres elskede faster kommer, selvfølgelig sammen med deres fætter og hendes mand 🙂

Selvom jeg med skam må tilstå, at jeg ikke har nået at lave konfekt eller småkager (eller noget som helst andet) faktisk ved jeg lige nu ikke engang sådan helt hvad menuen skal bestå af. Men, det skal nu nok blive noget lækkert alligevel, og det handler vel mest om hjerterum ? – og den er her fuld af 🙂

Rigtig god fredag 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.