glimt fra 1. advent og lidt julepynt

Så kom den,  1. søndag i advent, det sker altså år efter år, at den kommer sådan lidt BANG og jeg står der med håret i postkassen og er total uforberedt, på sådan en ret irriterende og frustrerende måde.

magnolia julepyntet

Hvert år, er det helt sikkert, at jeg lover mig selv, at NÆSTE år er jeg forberedt. Men det er da ikke sket endnu, måske skal jeg til at affinde mig med, at min 1. adventstradition indbefatter total overraskelse over, at den allerede indfinder sig 🙂

Jeg kom dog i mål med en adventsdekoration og æbleskiver til eftermiddagshyggen i det lille hjem. Må indrømme, jeg er ganske godt tilfreds med årets adventsdekoration, selvom jeg altså på ingen måde er super god ud i den slags. Ikke desto mindre hygger jeg mig med at udtænke, hvordan den skal se ud. At det så ofte er sket, at det jeg har tænkt, ikke er blevet sådan den rent faktisk endte med at se ud, ved ingen 😉

adventsdekoration 2015

Julepynten er også kommet op og dermed er vores nye husnisse flyttet ind, det er endnu ikke besluttet hvad han hedder. Rent faktisk er det sådan, at tøsepigen er skrækslagen for samtlige nisser og engle i huset. Vi arbejder på at lette hendes traumatiske forhold til julepynten, og håber på hurtig bedring i det anspændte forhold 😉

nissen er flyttet ind

Gad vide om nissen kan lokkes til at male fodlister? 😀 måske for en ekstra stor portion risengrød og ekstra nisseøl…

Uanset hvordan jeg forholder mig til den 1. søndag i advent, så er fakta, at nedtællingen til jul for alvor er skudt i gang 🙂

 

 

One Reply to “glimt fra 1. advent og lidt julepynt”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.