glimt fra en dejlig weekend med hajer og sportskage

Lørdag morgen smurte vi madpakker og pakkede forventningsfulde børn i bilen. I plask regnvejr gik turen mod København og Den Blå Planet. Over Fyn var det dog snevejr, som endda lavede et lille fint hvidt tæppe over landet.

koralrev fra Den Blå Planet. Det var helt utroligt flot
koralrev fra Den Blå Planet. Det var helt utroligt flot

For 4-5 år siden var i det gamle Danmarks Akvarium, og selv om det bestemt var hyggeligt, så synes jeg at Den Blå Planet er flot. Der er virkelig gjort et stykke arbejde for at det skal være en oplevelse at gå rundt derinde.

Grotten Den Blå Planet. Kæmpe rokker, hammerhajer og andre flotte fisk, "dansede" majestætisk forbi ruden. Meget fascinerende.
Grotten Den Blå Planet. Kæmpe rokker, hammerhajer og andre flotte fisk, “dansede” majestætisk forbi ruden. Meget fascinerende.

Børnene havde super høje forventninger til specielt det at se hammerhajer og piratfisk. Sebastian Klein har lavet nogle programmer som hedder “Sebastian på dybt vand” og som altid rammer forstår Sebastian at ramme børnene (og voksne!) med gode informative programmer. Måske blev drengene lidt skuffede over at grotten ikke KUN var fuld af hajer, men oplevelsen har alligevel vakt begejstring for dem.

Tøsepigen i Den Blå Planet
Tøsepigen i Den Blå Planet

Da vi var færdige med at se fisk, hajer og andet godt i Den Blå Planet, skulle vi til 18- års fødselsdag. Vi var skrupsultne da vi kom frem, og det var heldigt, for vi fik den skønneste mad. Blinis med stenbiderrogn, cremefraiche og rødløg, oksemørbrad med flødekartofler, 2 lækre salater og til dessert 2 kager fra LaGlace. Det var et himmelsk måltid 🙂

LaGlace kage
LaGlace kage

Søndag startede sløvt, små og store var trætte efter lørdagens oplevelser og lange køretur. Heldigvis skinnede solen helt fantastisk, så vi gik i haven og gjorde lidt forårsklar, vaskemaskinen gjorde hvad den skulle. Jeg fik endda lige tid til, at besøge en god bekendt. En virkelig skøn dag, som blev afsluttet med en pariserbøf til aftensmad. Tænk sig, at noget så simpelt kan smage så dejligt 🙂

Håber, at jeres weekend også har været en rar en af slagsen, så i er klar til at møde en ny travl uge.

5 Replies to “glimt fra en dejlig weekend med hajer og sportskage”

  1. Åh det lyder som en dejlig weekend. Her stod den på feriehjemkomst og en masse vasketøj… og brunch søndag (noget med et gavekort, der skulle bruges).

    1. Weekenden var helt perfekt, vi trængte også voldsomt til en rar weekend med oplevelser, efter noget der ligner 3 uger med sygdom på skift i husstanden. Håber du kom i bund med vasketøjet efter skiferien og havde en lækker brunch, det var i hvert fald et lækkert billede af boblerne på IG 🙂 Kh Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.