glimt fra en grå og varm weekend

“Har du set den flade værktøjskasse?” og “Jeg mangler en sort omvendt trappe” sætninger som disse, har lydt en del gange i weekenden.

Du har sikkert ikke nogen fornemmelse af, hvad jeg skriver om, tro mig det forstår jeg godt.

Sagen er nemlig den, at det er beskrivelser af små Lego-dele, og det er min fortolkning af de små dele, betegnelser som “flad værktøjskasse” har i den grad fået Michael til at stille spørgsmålstegn, ved mine klodse associationer 😉

Vi har samlet Lego til den store guldmedalje.  Har nærmest et indtryk af, at det har været helt zen for min kære husbond. For han har rodet rundt i kasserne med klodser med stor afslappethed og ildhu, for at finde lige nøjagtig den lille dims han havde brug for. Må indrømme min tålmodighed har været på store prøvelser – lige så har drengenes, de er gået til og fra, og har egentlig mest hygget sig med gensynet af længe glemte Lego-mænd.

Vi leder efter en lille bitte grå Lego dims!
Vi leder efter en lille bitte grå Lego dims!

Der blev også tid til et bibliotek besøg, for første gang var tøsepigen med, og hun syntes det var genialt 🙂 hun nåede ikke engang til, at opleve bøgerne (dem elsker hun ellers) for hun sansede rundt med Brio-toget, puslespil og bamser. Vi var der over 1 time, men hun blev slet ikke færdig, så der skal hun med ind igen, ved næst kommende lejlighed.

Ribe Bibliotek - i børneafdelingen hvor der leges med det fine Brio-tog
Ribe Bibliotek i børneafdelingen

Faktisk har det været en fin weekend, som også har budt på en filmaften (som jeg senere på ugen, vil skrive et indlæg om) men også en tiltrængt weekend for drengene, som jo startede skole i mandags og det har fyldt dem med indtryk. Så det faldt egentlig meget heldigt ud, at tøsepigens snotnæse også krævede hjemlig pleje og omsorg.

Så mens himlen i den grad har været grå i så mange nuancer at det er helt uforståeligt at varmen føltes så helt igennem kvælende, så har vi faktisk hygget os indenfor med det Lego byggeri 🙂 – og måske længtes en smule efter de tordenbyger de havde lovet ville komme, men som ikke rigtig for alvor kom forbi os.

Håber din weekend har været en dejlig en af slagsen 🙂

Hypenrose

4 Replies to “glimt fra en grå og varm weekend”

  1. Min husbond er også vild med lego og skide god til det tilmed – han kunne som barn skelne lego på farven ved at smage på de forskellige klodser. Han er altså lidt nørdet ham min mand :-). Lyder som en dejlig weekend I har haft jer. KH D

    1. Sidder og klukker lidt ned i kaffen, tror min mand og din mand ville hygge sig voldsomt sammen med hinanden og en stor kasse lego. Den ene nørd med den anden nørd 😉
      Kh Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.