glimt fra en sløv weekend

Weekenden har været sløv, vi trængte alle til at have tøffetid.

Det vildeste vi har præsteret er, at være i plantecenter, for at erhverve os planter til et nyt bed vi er ved at anlægge. Vi fandt dog ikke lige umiddelbart det vi søgte, men til gengæld fik vi en klematis, som vi længe har søgt efter. Desuden fandt jeg også lidt nye blomster til at friske op med indenfor.

Ellers har den stået på en enkelt cykeltur, børnene har lammetæsket mig i Ludo. Seriøst, slog 2 globusser, på den tid Jeppe fik 4 brikker igennem banen 😀 han syntes selvfølgelig det var konge underholdning.

Det gode vejr satte tanker i gang om, snobrød og pølser lavet over bål. Men vejret vendte og regnen væltede ned, så vi måtte udskyde den idé.

Den kommende uge bliver (heldigvis) ikke så travl som sidste uge, der virkelig har handlet om, at balancere mellem de forskellige aftaler, uden at komme for sent! Det gik rimeligt, men egentlig kan jeg bedst lide, at have ordentlig tid, til de ting jeg foretager mig.

2 Replies to “glimt fra en sløv weekend”

  1. Håber I får en dejlig uge. Her er programmet lidt presset og med både begravelse og veninde-besøg – lidt for ethvert humør. Kh. Birgitte

    1. Tak skal du have, jeg tror den bliver god. Det lyder træls med en begravelse, men hyggeligt med venindebesøg, det er altid rart. Kh Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.