Glimt fra en stille weekend

Endnu en weekend kom og gik hurtigere end nogen af os havde lyst til. Den har været stille, vi har alle nemlig alle haft brug for at samle kræfter efter en travl uge. For mig var den nu ikke travl, den var helt nede i tempo og med aflysning af nærmest alle planlagte aktiviteter grundet tøsepigens lungebetændelse.

Fredag eftermiddag var derfor hvil på sofaen, og snak om den dejlige afslutningsfest der blev holdt i børnehaven torsdag aften. Men også snak om hvordan det bliver, at skulle i skole hver dag efter påske. Malthe havde været til idrætsdag i skolen og det skulle selvfølgelig også fordøjes med detaljer fra dagen. Om aftenen stod den selvfølgelig på Disney og X-factor – jeg synes i øvrigt der blev sunget helt fantastisk i fredags 🙂

spontan søskende kærlighed
spontan søskende kærlighed

Lørdag morgen regnede det, helt uvant, men det var faktisk dejligt at høre regnens lyde. Der blev læst, spillet på Xbox, leget med Lego og børnene og jeg trak i gummistøvler og godt med tøj og gik en tur. Den friske luft var iskold, men rar.

lille skov Ribevej

Søndag var nærmest en kopi af lørdag med en smule rengøring, det var nemlig i høj grad tiltrængt.

Håber jeres weekend har været af den gode slags 🙂

2 Replies to “Glimt fra en stille weekend”

 1. Hej Allesammen i Egebæk.

  Dejligt at se de glade drenge, og lillepigen med sut i munden.

  Vi glæder os til hendes 1. års fødselsdag.

  Jeg kan fortælle dig, at faster i Holte kun havde 3 skoldkopper. Vi “smuglede” hende i børnehave, men pigen fortalte, at hun havde 3 skoldkopper på maven, og om de ville se dem. Så var den fest forbi.

  Alt vel her, men der har været stor aktivitet de sidste mange måneder.
  Men tænk i går havde vi generalforsamling her hos os. 17 personer til smørrebrød osv. Vi glemte os sammen i vores lille bolig, og det gik fint.
  Jeg sad ved siden af en dame formanden, som havde en søster i Egebæk, der hed Gunhild og havde været dagplejemor, men var holdt nu. Tænk hende havde jeg hørt om og kun positivt.

  Kh

  FF

  1. Kære Farmor
   Hold da op, det er med garanti bloggens længste kommentar nogensinde 🙂 dejligt at høre fra dig. Vi var lige ved at tro at i begge var gået til 😉
   Jeg kan levende forestille mig jeres ærgrelse over L da hun røber hemmeligheden om skoldkopperne.
   Gunhild, ja hun er desværre stoppet nu, Malthe var i gæstedagpleje deromme et par gange, og hun er virkelig fantastisk. Nu nyder hun at passe børnebørn, møder hende ind i mellem i børnehaven.
   17 personer er altså MANGE i jeres stue 😀
   kh
   Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.