glimt fra en weekend med fødselsdag

Vi er et hus med mange sommer fødselsdage, og i fredags var det min tur til at blive fejret. Jeg havde en henrivende dag, med de mennesker der betyder allermest, det skønneste vejr og prikkerne over i’et: dejlige gaver og livretter i maven 🙂

fødselsdag den 12 juni

Desværre er det kokset lidt med at få taget billeder, det må næsten være varmen der steg mig til hovedet 😉

kyllingesteg i gryde med en masse persille

Lørdag var det jo min tur til at have BTN pigerne og jeg var først færdig med menuen ret sent fredag, så der var lidt panik på i forhold til indkøb. Men det gik og vi endte med at få rigtig lækker mad.

Forret: Vesterhavssalt bestående af blandet babysalat mikset med feldsalat oven i dette var rejer, røget laks og æg. Jeg serverede det med grov flutes og en dressing lavet af græsk yoghurt, tomatpure, salt og peber. Det gik rent ind, for vi spiste en kæmpe portion 🙂

Hovedret: lavede 2 pizzaer, en med nye kartofler skåret i skiver, persillepesto, flagesalt og ost.  Det var virkelig toplækker. Den anden var med pepperoni, champignoner og ost, den fik desuden lige en sjat oliven olie da den kom ud af ovnen. Til pizza’erne serverede jeg en græsk salat med en olie- eddikedressing. Virkelig lækkert.

Dessert: pavlova med blåbær, jordbærende havde jeg marineret i limesaft og skal (det gav en skøn smag både til bær og pavlova.

Selvom det var i sidste øjeblik jeg havde menuen færdig, så var den virkelig god. Der var nogle fine smage og vi kom jo vidt omkring i verden, fra Vesterhavet over Italien og Grækenland for at ende i Australien, hvor Pavlovaen oprindeligt er fra.

Men vi spiste ikke kun lørdag, vi så også bryllup. For søren hvor var det flot i kirken, de utraditionelle indslag var helt fantastiske, mine øjne blev våde flere gange, men sådan er det jo gerne med mig og kongelige begivenheder, som det kan læses her, hvis man har lyst 😉

svensk prinsebryllup

Søndag blev brugt til at sove længe (læs klokken 8.30, men det er længe med børn i huset 😉 )cykeltur, lidt søndags afslapning, en legeaftale, en gåtur og lidt have nusseri. Lige sådan en søndag skal være.

skov

4 Replies to “glimt fra en weekend med fødselsdag”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.