glimt fra en weekend med romantik og havearbejde

Onsdag nærmer sig hastigt, så det er på høje tid at få vist de små glimt fra en weekend med romantik og havearbejde.

Den forlængede weekend startede fredag morgen, med en hyggelig morgenmad for at fejre Farsdag, under morgenmaden startede gave overrækkelsen med spændte drenge, det startede med ih hvor fint og tak skal i have drenge men endte i 4 høje latterbrøl 😀  Vi troede nemlig, at vi havde købt et “verdens bedste far” krus men det viste sig at være et “Verdens bedste FARFAR” krus 😀

Senere fik jeg besøg af en veninde til frokost, og måske derfor havde drengene og “farfar” bestemt sig for at tage på en fisketur. I mens de arbejdede på at fange en fisk, indtog vi frokosten bestående af et eksperiment bestående af en salat med perlebyg, fennikel og rejer. Den var ganske god, men der er plads til forbedringer, tænker noget nektarin havde været rigtig dejlig i den. Så det må jeg have afprøvet.

Lørdag var vi overladt til os selv sammen med tøsepigen, så den mulighed snuppede vi straks til lidt kærestetid. Vi kørte til Rømø og nød solen (og en masse blæst) gik rundt og nød stemningen af sommer og afslappethed, spiste en dejlig frokost på Havneby Kro, som desværre var en blandet fornøjelse.

Rømø dæmningen ved lavvande

Vi bestilte begge en pariserbøf med spejlæg, og det smagte super fint. Men betjeningen var ærlig talt ikke noget at skrive om, for hun var virkelig sur. Ja allermest virkede hun til, at være godt og grundig irriteret over arbejdet. Det var en skam, sidste år spiste vi derovre flere gange, og oplevede en helt fantastisk glad og helt igennem fin betjening.

Pariserbøf Havneby Kro

Søndag stod den på havedag for alle mand. Selvom det også var en dag som skulle give resultater i form af pæne og bede fri for ukrudt, så var det altså bare helt fantastisk hyggeligt at være i haven hele dagen.

Og inden vi så os om var hele 3 dage fløjet af sted med lynets hast – heldigt at vi nød dem i fulde drag 🙂

 

4 Replies to “glimt fra en weekend med romantik og havearbejde”

    1. Vi havde faktisk helt glemt pariserbøf, indtil jeg en dag så det på Valdemarsro.dk siden har vi fået det et par gange 😉 Farfar kruset er SÅ sjovt, jeg fniser hver gang jeg åbner glas og krus skuffen og ser det 😉 Kh RIkke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.