Glimt fra Kr. Himmelfartsweekenden

Hvor har det været dejligt med en lang weekend, synes de helligdage der kommer her i foråret er så dejlige, de giver et skønt rum til ekstra tid med familie og andre ynglingspersoner.

For vores vedkommende har de 4 dage budt på en fin blanding af oplevelser og tøffetid. Vi har været en tur i Legoland, det var en dejlig eftermiddag, denne gang endte vi i den del af parken, som byder på de vildere ting, og det er mig, der har den “sure” pligt 😉 i mens Michael vogtede tøsepigen i barnevognen 🙂 der var nu ikke meget med hende, for hun suger alle indtryk til sig; smiler til mennesker der går forbi, kommenterer på alle lydende og de mange fine legofigure rundt om i parken. Imens nød drengene og jeg de vilde ture, dejligt med både hvin og grin, der kommer helt nede fra maven.

Vi har længe talt om, at besøge Legelandet Fun Park i Flensborg, forleden gjorde vi så alvor af al snakken. Det var ganske fint, indgangsprisen var rimelig. Men ikke alle aktiviteter var gratis, som vi er vant til i Bork Legeland, desuden måtte medbragt mad og drikke ikke nydes, det blev vi lidt irriterede over.  Børnene hyggede sig og vi voksne slappede af helt ned i tæerne og nød at i agttage drengene, når de ikke så det 😉  Som altid, når vi er i Flensborg, oplevede vi igen den dejlige imødekommenhed tyskerne har. Tænkte endnu engang, at jeg må huske at tage den til mig og bruge den her i det danske land.

Vi havde også en fødselsdag vi skulle til, det var en dejlig dag i familiens skød, med dejlig mad, gode snakke og en gåtur i den kolde blæst, som frembragte minder og ikke mindst længsel om fødselsdagen sidste år, som foregik i meget let sommertøj fordi solen viste sig fra sin allerbedste side. Den har der ikke været meget af i år, man kan vist godt sige, at længslen efter varme og sol er ved at være på sit højeste.

Der var også en hel dag med tøffetid, hvor børn og voksne tøffede rundt og lavede lige det de havde lyst til og gerne i nattøj. De der tøffedage er bare helt uundværlige, uanset om man ligger i badekaret, læser en bog, hygger sig med at spille et familiespil, leger med Lego,står i køkkenet og kæler lidt ekstra for maden, går en tur eller noget helt andet.

Jeg håber jeres lange Kr. Himmelfartsweekend også har været fyldt med dejlige mennesker, oplevelser og lidt tøffetid 😉

4 Replies to “Glimt fra Kr. Himmelfartsweekenden”

  1. Lyder som en dejlig miniferie for jeres vedkommende – skønt med tid til at få ladet lidt op i familien. KH D

    1. en helt igennem skøn miniferie, nu tæller vi dage ned til den kommende weekend som også er forlænget, er det ikke bare fantastisk.
      KH Rikke

    1. Dejligt, at i alligevel fik slappet af og med garanti nydt de mange dages fri 🙂 Kh Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.