glimt fra weekenden

Med en dags forsinkelse kommer her glimt fra weekenden. Det har været endnu en god en af slagsen, og det faktum at solen skinnede dejligt var bestemt med til, at hæve det gode humør.

Lørdag havde vi bestemt os for at prøve geocaching. Vi havde for flere måneder siden købt den lille håndholdte navigation, som man bruger til at finde cachen. Til de der ikke kender geocaching, er det en slags skattejagt. Skatten er en boks der kan være alt fra micro til stor, sværhedsgraden øges selvfølgelig i takt med boksen bliver mindre. I boksen er en logbog, som man skriver i hvornår man har fundet cachen, desuden er der lagt ting, som man kan tage en af og samtidig efterlade en anden ting, til kommende skattejægere.

Der er gemt mange caches rundt om i det danske land, de er gemt af andre geocachere.

Vi havde høje forventninger til geocaching, både fordi det kombinerer frisk luft, motion og spændingen med at finde skatten. Vores forventninger blev til fulde indfriet og der blev endda tilsat lidt ekstra krydderi, fordi vi faktisk under skattejagten lærte noget historie.

Vi startede i lokalområdet og ledte efter 3 caches, vi fandt de 2 og det har helt klart givet os mod på tanden, til at prøve det igen.

 

geocaching i nærheden af Ribe
geocaching i nærheden af Ribe

Har din familie noget i alle sammen gør, både for motionens skyld men også for at være sammen på en anden måde? Lad mig endelig høre 🙂

Weekenden bød også på en tur til vores elskede Flensborg, dog var vi ikke inde i selve gågaden, men slog vores folder i Citti Park, da vi i den grad manglede alt lige fra plastikposer til mandler – det var en dejlig tur, børnene nyder de ture lige så meget som vi selv gør.

Vi havde også lige fået plads til en legeaftale, så alt i alt en weekend med dejlig tid sammen og dejligt vejr der lugtede af forår.

2 Replies to “glimt fra weekenden”

    1. Det var rigtig sjovt, vi har planer om, at skulle geocache lidt i Tyskland, når vi skal på ferie inden påske. Kh Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.