God mandag med forårsfornemmelser og massørtid

I morges da jeg vågnede, kunne jeg ikke være andet end glad. Fuglende var allerede i gang med at synge, den fineste forårssang, og alene det er jo grund til at være glad. Men listen med gode ting er slet ikke færdig, for på fredag går jeg på påskeferie, sammen med både mand og børn.

Godt nok skal vi ikke på ferie i år, men kalenderen er alligevel fuld af gode ting, som en 40 års fødselsdag der holdes som damefrokost, en påskefrokost ved familien,  oprydning i haven, lidt tøffetid og hvad der ellers lige byder sig.

Vi har vilde planer om, at skulle have lagt fliser om inden så længe, og i samme omgang udvide vores terrasse, for at gøre den mere sammenhængende. Det skal vi have klargjort. Egentlig tror jeg vi begge satser på dejligt solskinsvejr, så vi kan være ude og slikke lidt forårssol, og få samlet energi oven på al den irriterende influenza vi har døjet med.

Men senere i dag, har jeg en massør tid og det glæder jeg mig helt vildt til. Trænger til at få løsnet skuldre og nakke specielt – men glæder mig nu bare til at få hele kroppen masseret godt igennem 🙂

Rigtig god mandag til jer.

2 Replies to “God mandag med forårsfornemmelser og massørtid”

  1. Åh ja, forårsfornemmelser! Det er som om, at det hele bliver lidt mere sorgløst. Fuglene, solen og 11 grader i går. Det er bare SÅ dejligt! 🙂
    God dag – og god påskeferie fra Lisbet

    1. Ja det er bare SÅ dejligt med forårsfornemmelser. Her vælter regnen ned i dag, men i går var det virkelig skønt, og alt står efterhånden på spring for at springe ud i blomsterflor. Jeg venter spændt 🙂
      Kærlig hilsen Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.