grinedag med sjov madpakke

vits grinedag

I morgen har yngste sønnen “Grinedag” i skolen, det lyder umiddelbart helt ukompliceret. Det er det også for sønnen, at forstå, han skal nemlig hverken have skoletaske eller penalhus med.

Ukompliceret er det det dog ikke for forældrene.

Der “skal” nemlig kreeres” en sjov madpakke. Desuden har vi også fået en fin lille opfordring på forældreIntra om sjovt bagværk til klassen. Så det godt på Intra forleden dag, men beskeden forsvandt i et virvar af andre praktiske opgaver og aftaler, som var mere presserende.

Nu er det tid til at smøre den sjove madpakke – blev faktisk helt træt, så smuglede en mini Bounty og en Twix med ind i stuen, hvor jeg gumlende Googlede “sjov madpakke” 😀 beklager, det er hvad min kreativitet rækker til, her, halv sent torsdag aften, efter at være kommet i seng på den forkerte side af klokken 01 i nat. Efter en helt igennem vidunderlig og tiltrængt veninde-aften.  Først med café besøg, hvor vi nød skøn mad og fantastisk snak, inden vi drog videre i biografen til den sene forestilling.

I mens jeg så på billeder af sjove madpakker, tænkte jeg, at det vist var på tide, at lave et blogindlæg. Det blev nemlig så trættende, at jeg lige pludselig skal til at præstere på en madpakke. Altså præstere på andet end det at få et mæt barn, indenfor det vi her, har som standard for en sund nærende madpakke.

Herregud, jeg skal nok kaste dagens sidste kræfter i den sjove madpakke, men det sjove bagværk, håber jeg en anden forælder kaster sig over 😉  eller lader være med, afhængig af hvor brugte de er, af dagens andre gøremål…

I hvert fald håber jeg, at alle gør det de har lyst og overskud til, for så er det jo netop at resultatet er skabt med hjertet.

Resultatet blev denne madpakke, jeg håber den bringer grin frem på yngste sønnens læber, og måske et par klassekammeraters – hvis ikke, er det også ok, for jeg hyggede mig trods alt med at lave den 🙂

madpakke grinedag

 

2 Replies to “grinedag med sjov madpakke”

 1. Sikke en sød vittighed. Jeg bliver altid helt træt, når vi får forældrelektier fra børnehaven som fx den der nisse, der skal opleve en masse spændende hjemme hos en. Heldigvis bliver børnene gerne så begejstrede, at man også selv bliver lidt glad indeni.

  1. Åh ja NISSEN (den havde jeg fortrængt) den hører også under kategorien “streng forældre lektie” men du har helt ret, børnenes begejstring, smitter meget af og man bliver grebet af det, og får overskud til at fuldføre lektien til UG.
   Faktisk så troede jeg, at den slags med nisseballade ville stoppe når de kom i skole. Men næ nej, så kom læsefidusen 😀
   kærlig hilsen og tak for din kommentar
   Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.