Hakuna Matata

Udtrykket kommer fra en af mine ynglings Disney tegnefilm, nemlig Løvernes Konge. Det er så god en tegnefilm, barsk, sjov og med den der pointe, som både børn og voksne forstår. De voksne bare lidt dybere. Skøn tegnefilm med dejlig musik 🙂 I filmen møder vi udtrykket Hakuna Matata som betyder ingen bekymringer.

Sådan har dagen i dag været, kun fyldt med dejlige ting og mennesker. Vågnende igen med en træls hovedpine, så kunne mærke allerede inden jeg steg ud af sengen, at dagens planer måtte revurderes.

Så har hygget med god te, leget med tøsepigen på gulvet, grint og fjantet, lavet lækker frokost med røget makrel creme på et lækker stykke rugbrød med salat til. Tøsepigens rugbrødshapser blev der også gjort lidt ekstra ud af – det var virkelig rart, at tage sig tid til 🙂 og ih hvor vi nød maden.

Ellers har jeg syslet med at lave hjemmelavet müsli, daddelkugler, så der var lidt lækkert når drengene, kom fra skole og børnehave. Fik sådan lyst til risengrød til aftensmad, lavede en ekstra stor portion, så i morgen kan vi få klatkager når alle mand er hjemme og vi kan glæde os over den forestående weekend. Det bliver rart 🙂

2 Replies to “Hakuna Matata”

  1. Sikke mange dejlige ting, du fik bedrevet trods hovedpine. Jeg skal også have fundet på noget lækkert til i morgen eftermiddag. Måske det bliver daddelkugler – det er længe siden.

    1. Ja det må du nok sige, endte med at vende det til en hyggedag, i stedet for at blive irriteret over det jeg ikke kunne pga hovedpinen. Det var en god tilgang, for hyggede mig virkelig 🙂 daddelkugler er skønne 🙂 god fredag til dig.
      KH Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.