Hamsterhjulet spinner igen

Sommerferien er forbi, for mit vedkommende har jeg været i gang i en uge. En uge der har været proppet med ulæste mails og en god omgang ferieblues… Hvor jeg dog savner de rolige sommerferiemorgener, uden tidsfrister og med lyden af børnene der vågner i deres helt eget tempo, duften af kaffe der breder sig langsomt, glade stemmer og os alle samlet under samme tag. Nærmest hele døgnet. Behøver jeg komme ind på de lange sommeraftener på terrassen?

Det er da fantastisk 🙂 og egentlig ret berettiget af få en omgang ferieblues over at undvære.

For drengene er hamsterhjulet kun på halvt blus, de starter nemlig først skole på tirsdag, så i denne uge er de tilmeldt SFO. For dem er SFO helt uvant, da de jo kommer hjem efter skole til hverdag, når altså hamsterhjulet spinner for alvor. Egentlig er de ikke jublende lykkelige for det SFO arrangement, men mere sådan stille accepterende.

Tøsepigen havde første dag i dagplejen i går, og hun nærmest hoppede af forventning over at skulle gense venner, dagplejer og alle sagerne. Det var godt nok dejligt, i mit stille sind havde jeg frygtet, at hun ville klamre sig til mig, var så sikker i min sag, at jeg havde tidskalkuleret med ekstra afleveringstid – i stedet fik jeg lige foræret 10 min. til den slukne flexsaldo 😀

Hamsterhjulet spinner et spændende efterår i møde, både for min mand, som har fået opfyldt et karriemål om udvikling han længe har haft. Men bestemt også for mig, på den private front venter der foredrag, der er også mange dejlige aftaler med veninder i kalenderen, som jeg virkelig glæder mig til.

Iværksætteriet står på ingen måde stille, jeg har en grafiker til at lave logo, hjemmesiden er jeg så småt i gang med at fylde ud, jeg er tilmeldt et kursus for iværksættere og alting er så spændende lige nu, at jeg næsten er ved at briste af glæde og stolthed.

Der er også skelsættende oplevelser for 2 af børnene, den ældste der fylder 17 år lige om lidt starter på Handelsskolen i Ribe. Jeg krydser alt hvad jeg kan for, at det betyder vi vil se ham mere. Vi bor jo kun 10 min. fra Ribe, så den trætte teenager vil kunne spare noget togtid og i stedet få det i søvn 😀 Den mindste søn, starter i 1. klasse, er noget spændt på hvordan det skal gå, for den lille fis mener ikke, der er noget speciel grund til at lære at læse, han vil meget hellere bare åbne de butikker han drømmer om 😀

I aften starter Malthe på fodboldtræningen mens jeg tager i biograf og ser Bad Moms, Michael klarer hjemmefronten med Jeppe og tøsepigen… Jo hamsterhjulet spinner…

hjul

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.