Hamsterhjulet

Hamsterhjulet spinder der ud af og på en eller anden måde spinder jeg med. Om jeg kan lide det eller ej. Denne mærkelige corona tid, gør at dagene på en og samme tid suser afsted, mens de samtidig føles enormt lange.
FOTO: Rikke Møller Olesen

Maj måned er mere end halvvejs og jeg sidder med en fornemmelse af, at maj kun lige er startet.

Måske er det fordi, alle dage ligner hinanden, bortset fra de dage hvor arbejds pc’en ikke bliver stillet op på spisebordet.

I samme sekund vi alle har indtaget den sidste mundfuld morgenmad.

Der er selvfølgelig andre elementer, som indikerer at dagene ikke er helt ens. Langt det meste er dog det samme som dagen før.

Jeg har moret mig lidt over det hamsterhjul, som vi befinder os i. Det får mig til at længes efter kontorets “larm” samtidig med, jeg hungrer efter alenetid og ro.

Det er da underholdende, at være fyldt med så modsat rettede behov, som hver især skriger løs inde i mig.

Hverdagen

Den gamle hverdag begynder så småt at komme tilbage. Sidste barn er startet i skole i dag, det trængte han til. Hvis du spørger mig. Spørger du ham selv, er svaret lidt anderledes.

Han kom dog glad og tilfreds hjem, så alt er lige som det skal og bør være på den konto.

Min mand starter forsigtigt ud i næste uge. Som det ser ud lige nu, er der ingen dato for hvornår jeg må komme tilbage til min arbejdsplads.

Så hverdagen indfinder sig så småt i sin vante gang.

Noget er ændret i hamsterhjulet

Selvom jeg sidder her og længes tilbage til hamsterhjulet før corona, er der sammen med længslen, en voksende bevidsthed om hvad jeg som kvinde kan lide at krydre mit hamsterhjul med.

Det udspringer lidt af de intentioner jeg har sat, og som du måske har læst. Ellers kan du gøre det her. Det er blevet helt klart for mig, at jeg virkelig har brug for at nyde mere.

Min store tendens til at jagte resultater, kan godt være en lille smule trættende. Derfor har jeg virkelig skruet ned for mit behov for at se resultater, helt ærligt så er det voldsomt svært.

Men jeg kan faktisk rigtig godt lide den side af mig selv, som ikke behøver at se resultater konstant.

Har du lyst til at læse mere om hamsterhjul, kan du eventuelt læse denne artikel.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.