En helt fantastisk uge og weekend

Sikke dog en fantastisk uge det har været og weekenden har fuldt ud levet op til ugen.

Ugen har været hæsblæsende travl, men jeg klager ikke.

I onsdags brugte jeg min fridag på, at tage til København og deltage i et kursus på Fitness Institute. I det meget spændende emne børn og overvægt.

Kurset var intensivt, spændende og lige det jeg havde brug for.

Sad nemlig og fik en masse gode idéer, som jeg vil bruge 2017 på at søsætte. Sammen med de andre spændende tiltag der venter forude.

Jeg glæder mig.

Al overvægt er spændende, men børn og unge er en helt speciel gruppe, som jeg håber at komme til at arbejde rigtig meget med.

Lørdag skinnede solen over Syddanmark, og det var virkelig helt fantastisk. Børnene og jeg var alene hjemme, og da jeg ærlig talt blev lokket af den fristende sol.

Pakkede jeg børnene i bilen og kørte til Rømø, der blev pjattet i klitterne og gået tur på stranden.

Der er noget med vand og børn – og mine børn er ingen undtagelse.

På et splitsekund stod tøsepigen i mere vand end vinterstøvlerne kunne klare 😉 så mine kondisko blev også udfordret på vandmasserne. Selvom det endte lidt koldt for den unge dame, så havde vi og hun altså en pragtfuld tur.

Min længsel efter foråret blev absolut ikke mindre, men jeg er godt klar over, at februar kan snyde helt vildt.

Derfor forsøger jeg også at tøjle min forårs længsel.

Lige så dejlig solen var i går, lige så gråt har det været i dag.

Så da en klient flyttede dagens aftale om kostvejledning til næste uge, benyttede jeg muligheden for at tage en lur med tøsepigen.

Det var godt nok skønt og tiltrængt.

Weekenden har virkelig været i “selvforkælelsens tegn” og det håber jeg gavner mig i næste uge, for den bliver også lidt hektisk.

Men måske endnu mere fantastisk end denne uge 🙂

Rigtig god uge derude, håber jeres uge må blive fuld af små lykkelommer, kærlighed, glæde og hvis vi er heldige lidt forår.

 

4 Replies to “En helt fantastisk uge og weekend”

    1. Tak flesthverdage 🙂 det er så heldigt lige at få samlet tropperne og få taget billedet, 2 sekunder efter havde det slet ikke været samme billede 😀
      Kh Rikke

    1. Ja Rømø er simpelthen et skønt sted, og vi bor kun 25 minutter derfra, så vi bruger det faktisk en del 🙂 Klar parat start til den nye uge – og nu er det allerede onsdag 🙂 Kh Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.