En helt vild uge nærmer sig sin afslutning

stjerner

Jeg sidder i sofaen, med snotnæse og øm hals, og reflekterer over en vild uge der nærmer sig sin afslutning.

Men egentlig kunne jeg godt tage en dag eller 2 mere i denne skønne uge 45.

Da jeg skrev mit indlæg her, om udvikling af Rosetid og tanker om bloggens fremtid, tænkte jeg egentlig ikke, at der var forandring på vej med det samme.

Men det er ikke altid, der er langt fra tanke til handling, derfor er jeg blevet en del af blogger fællesskabet Bloggers by heart.

Det føles rigtig godt.

Tak i øvrigt for jeres kommentarer, det var virkelig dejligt, at i delte jeres tanker med mig, både om min blog, men bestemt også hvad i tænker om det at blogge.

Rosetid har også fået en side mere – siden Hverdagsbalance. Som er navnet på mit Kostvejleder firma, der er link til min hjemmeside og jeg skriver lidt om det med at være i gang som iværksætter.

I går var jeg på præsentation med mit firma 🙂 det var en iværksætter kontakt, fra dette kursus, som holdt åbningsreception. Det var simpelthen så hyggeligt, faktisk så hyggeligt, at jeg glemte alt om tid og sted og tiden løb helt fra mig 😉

Sådan kan det jo gå og jeg nåede heldigvis resten af dagens opgaver. Men kørte også hjem med det største smil på læberne.

Og nu er det søndag og jeg ligger her på sofaen, overmandet af snot og med hovedet fuld af en skøn uge.

Jeg håber virkelig, at din uge har været lige så skøn.

 

 

 

4 Replies to “En helt vild uge nærmer sig sin afslutning”

 1. Det lyder som en rigtig dejlig uge og hvor er det fedt, at den er stået så meget i dine drømmers tegn! Det er virkelig spændende med dit nye firma og du har da fået rykket noget den sidste tid! Tænker du at du fremover vil blogge omkring kostvejledning her på Rosetid eller vil du holde de to ting hver for sig? Kh Malin

  1. Du har helt ret Malin, er rykket vildt meget den sidste tid 🙂 det har været vildt og har givet mig helt vildt meget energi, det er så fedt og virkelig spændende.
   Jeg kommer til at holde de 2 ting adskilt. Her på Rosetid kommer jeg “kun” til at blogge om iværksætter delen, som jo er et kapitel helt for sig, og i virkeligheden en af mange grunde til, at jeg begyndte at blogge.
   Kh Rikke

 2. Rigtig god bedring Rikke. Det bliver spændende med dit firma. Jeg glæder mig til at høre mere om det. Dejligt at du er i gang og er glad. Kh. Birgitte

  1. Tak skal du have Birgitte, i dag har jeg glemt alt om snotnæse og øm hals. Tøsepigen har nemlig fået skoldkopper, heldigvis virker hun ikke til at være hårdt angrebet. Kh Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.