Hende du forlod

Jeg har virkelig fået taget hul på at læse igen, og jeg nyder det. Er vild med at blive opslugt af en bogs handling. Det sker ikke hver gang, men ind i mellem støder man på en bog som rammer en lige i hjertet og som er håbløs at slippe.

Sådan havde jeg det med Hende du forlod af Jojo Moyes – det var både handlingen, sproget og den måde historien bliver fortalt på. Som er grunden til, jeg slugte den ene side efter den anden, og brugte enhver lille bitte lejlighed til lige at læse 1 side eller 2.

Hende du forlod får 5 store kaffe kopper

3 Replies to “Hende du forlod”

  1. Sjovt, for jeg er lige blevet færdig med helt samme bog. Slugte de sidste sider i flyet hjem fra Venedig 🙂 jeg synes også den var virkelig god, meget hendes ‘sædvanlige’ stil, uden at det er noget dårligt 🙂 kh. Birgitte

    1. Det er virkelig en bog man sluger, trods stilen 😉 Synes Hende du forlod er en af de bedste jeg har læst af hende. Kh Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.