Her er stadig feriestemning

Feriestemning og vores version af simple living

Her er stadig feriestemning, for det var jo kun tøsepigen og jeg der startede i går.

Tøsepigen dog på virkelig nedsat kraft 😉

Jeg nyder, at komme hjem til et hus som emmer langt væk af feriestemning, selv om Michael arbejder på hjemmekontoret.

I går kom jeg hjem kl. 16.30 efter en virkelig lang dag på job. Da jeg trådte ind af døren, duftede der dejligt af aftensmad, der bare lige skulle varmes op.

En lækker sammenkogt ret med kød der var så mørt, at fuglene sang højlydt.

Vi har aftalt, at hvert måltid skal indeholde frugt/grønt så der var også en lækker salt + grønt i retten 🙂

Ydermere var der tændt stearinlys og alle 4 var helt afslappede.

I dag har jeg kort arbejdsdag og kom hjem til lige så afslappede børn, mand og en legekammerat.

Vi har spist en dejlig frokost og lige om lidt vil jeg gå om i dagplejen efter tøsepigen, helt afslappet og virkelig godt tilpas.

I morgen står den på madpakker, lektier, fritidsaktiviteter, legeaftaler og alt det andet vi prøver at få til at passe ind i en hverdag, som stadig af afbalanceret og hvor man lever hver eneste dag og ikke bare overlever.

Selvfølgelig kan hverdagen ikke være helt så afslappet, som dage hvor ingen eller kun få skal ud af døren.

Det er heller ikke målet, vi vil nemlig gerne have forskel på hverdag og ferietid.

Travlhed og rugbrødsmadder til aftensmad er også helt fint. Men vi skal kunne være i det, kunne trække vejret og være til stede med det vi laver.

Engagere os i de mennesker vi er sammen med ved rent faktisk at lytte (uden at have tankerne et helt andet sted)

Det har faktisk været udfordrende, for det har krævet stor opmærksomhed fra vores side, vi har hele tiden mærket efter på os selv, om vi levede efter hensigten.

Der har været udfald, hvor omstændighederne ikke efterlod os med et valg, der har også været tilfælde hvor vi har ladet os opsluge af gamle mønstre.

Heldigvis føler jeg, at vi har ret hurtigt har fået stoppet lavinen og kommet ind på den rette kurs

Efter 1 år med den tids jonglering. Hvor vi har brugt mange ressourcer på at mærke efter i os selv. Føler jeg at vi er kommet lang vej, og det er helt igennem en følelse af succes.

Sådanne dage som i dag og i går, hvor feriestemningen stadig hersker, bliver jeg ekstra stolt og glad for den ændring, vi har taget os selv og vores børn med ud på.

For da det var allerværst med stressen og livet der blev levet på autopilot, var alle feriedage booket ud med ting på To-do listen, aftaler, arrangementer og andet.

For andres skyld.

Nu lever vi efter hvad vi har lyst til, respekterer hinandens brug for frirum <3

Sikke en kæmpemæssig forskel 🙂

 

4 Replies to “Her er stadig feriestemning”

 1. Hvor er det bare dejlig læsning, Rikke. Sikke nogle drejninger livet bare kan tage. Nyd dagen idag og den “rigtige” hverdagsstart imorgen. Her har vi første rigtige hverdag idag og det er faktisk også gået over alle forventninger. Men nu vil jeg snart hente mine unger, så de ikke er helt smadrede efter den første dag på “job” :-). Kram D

  1. Tak Dorte 🙂 Fantastisk med sådan en første dag, der går ud over alle forventninger. Jeg håber på, det bliver tilfældet for os i morgen tidlig. Håber du mødes af glade børn 🙂
   Kh Rikke

 2. Åh det lyder altså virkelig dejligt. Jeg synes mit liv er meget ‘taxa’ kørsel når ungerne er der og alt skal planlægges ret så meget. Tror bare det er vilkår for børnefamilier med store børn og meget sport 😉 kh. Birgitte

  1. ja det tror jeg du har helt ret i, at det er et livsvilkår 😉 ikke desto mindre er jeg så lykkelig for at vores livsvilkår hænger sammen med det liv vi gerne vil leve. Det er en helt igennem fantastisk følelse 🙂
   kh Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.