Here I come

Min barsel synger rigtig meget på sidste vers, og det er ok.

Det overrasker mig egentlig lidt, for i foråret var jeg bare slet ikke klar til at drage ud og opleve verden uden tøsepigen ved min side.

Tiden har arbejdet for mig, på den gode måde. Nu er jeg klar. Den der rastløshed man ind imellem kan opleve på barsel, den har indtruffet. Specielt, efter at sommerferien er forbi og hverdagen er startet.

Hvad jeg så skal lave, når jeg skal ud i verden og være noget andet end at være MOR og hustru –  jeg ved det ikke. Hånden på hjertet, kan det altså godt få mig lidt ned i knæ, at jeg ikke ved hvad jeg skal. Der er ingen plan, ikke en eneste hverken A eller B plan.

Det er svært for en plan dame som mig.

Men alligevel sundt på en eller måde. Mest grænseoverskridende. Men også spændende. Udfordrende. Fantastisk. Nervepirrende. Tålmodighedskrævende….!

Må indrømme at langt størstedelen af mine tanker, de drejer sig om, hvad der kommer tit at ske på den korte bane. Kommer hele puslespillet til at gå op, så børn, arbejde, interesser og alt det andet kommer til at gå op i en højere enhed?

Jeg har intet svar lige nu – men jeg tror indædt og roligt på (i hvert fald det meste af tiden), at det lykkes, at jeg sagde mit job op og tog de første spæde skridt til en ny start, som bare venter på jeg kommer i gang 😉 OG som bliver god, ikke nødvendigvis nem, men stadig god.

Så HERE I COME 🙂

og jeg glæder mig, til hvad end det nu måtte være.

 

4 Replies to “Here I come”

    1. Tak skal du have Dorte, jeg glæder mig også sammen med alle de andre blandede følelser. Også til at dele det herinde 🙂 kh Rikke

  1. Ønsker dig held og lykke i den kommende tid. Det bliver så spændende at høre, hvad du ender med at kaste dig ud i.

    Og al respekt for at du turde sige dit job op, stige af hamsterhjulet og mærke efter.

    🙂

    1. 1000 tak skal du have, tror faktisk jeg også har brug for en lille portion held oven i modet og viljen til at få det hele til at lykkes. Tak for respekten, tro mig den kommer ikke over en enkelt nat, det var mere en proces der var i gang i længe, små drømme om en anden hverdag om at finde “tilbage” til mine interesser og få mærket mig selv. Faktisk en ret så svær øvelse 😉 utroligt ikke, det hele blev så hjulpet på vej af en graviditet, der ikke lige gik helt efter planen, så jeg fik virkelig meget tid til at tænke mig om. Kh Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.